Wij zijn gek op liefde en alles wat daar bij komt kijken. Iedereen bij MijnCadeau snapt waar het om draait in het leven; relaties, gezelligheid en zoveel mogelijk uit je leven halen!

MijnCadeau is een warm bad, waar we alleen met de juiste personen in willen duiken ;). De belangrijkste voorwaard om bij ons aan de slag te gaan? Er moet een goeie klik zijn!

Het allerleukste vinden wij het wanneer iemand veel geeft om anderen én zichzelf! Samen staan we namelijk sterker. We willen als bedrijf groeien en verwachten dat jij in diezelfde curve mee gaat! Geinteresserd?

Versterk jij ons team als:

Bij MijnCadeau zijn we altijd opzoek naar talent! Momenteel is het erg druk in de productie. Hiervoor zijn we voornamelijk op zoek naar gezellige mensen, die graag hun handen uit de mouwen steken!

Onze productie ruimte bevindt zich naast het station in Heerhugowaard, ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Ben je een gezellige, harde werker die graag werkt in team verband en een goede sfeer met andere collega’s erg belangrijk vindt? En ben je flexibel, nauwkeurig, handig met je handen of een groot talent met een sterke focus achter de computer? Schroom dan niet om een email te sturen naar: gijs@mijncadeau.nl met daarbij je CV en waarom je graag zou willen helpen?

Dit alles mag met als onderwerp vermelding: Vacature ”Liefdesfabriek” en misschien kom jij samen met ons Cupido een handje helpen bij het verspreiden van liefde! ❤