Als zelfbenoemde casanova vind ik het altijd ontzettend leuk om mijn vriendin te verrassen! Waar het bij veel mannen vaak aan creativiteit ontbreekt, kan ik er echt naar uitkijken om haar weer te verassen. En daarmee mijn blijk van liefde een beetje kracht bij te zetten. Let op, al deze tips kan je heel makkelijk en snel inzetten en kosten je helemaal niks!
Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je iemand zijn of haar verwachtingen overtreft, je een magisch gevoel creëert. Volgens mij is het overtreffen het makkelijkste, op het moment dat er GEEN verwachtingen zijn. Deze tips zijn daarom vooral als je vriendin niet jarig is of iets groots te vieren heeft. Maar juist voor elke dag van het jaar gewoon om hem of haar te verrassen!

1. Het notitieblaadje / de post-itDe Leukste Gratis Cadeau Tips Om Je Vriendin Te Verrassen

Dit is echt een gouden oude. Misschien ligt het nog wel in je la en anders is het voor een paar cent te koop bij de Action. Notitieblaadjes, let op: met plakrand. Schrijf iets liefs op een notitieblaadje en verstop (ja, verstoppen!) deze ergens in huis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tussen haar laptop, aan de binnenkant van een kastje of in haar jaszak. Het is de bedoeling dat ze dit pas een paar uur later ziet dan dat jij het geplaatst hebt en dat jij er in de tussentijd ook écht niks over zegt of over hint. Teksten die je erop kan schrijven? ‘’Hoi knappe vriendin, ik ben ontzettend gek op jou. X’’ of nog simpeler: ‘’Wat zie je er mooi uit’’. Of als ze weggaat iets simpels op de voordeur zoals: ‘’Ik mis je, X”. Het leuke is dat je deze tip keer op keer kan herhalen met nieuwe teksten en dat je vriendin het altijd leuk zal vinden! Of bestel deze luxe hartjes Post its bij de Bruna voor €3,25.

De Leukste Gratis Cadeau Tips Om Je Vriendin Te Verrassen2. Maak een hartjes zwaan van twee handdoeken

Het is misschien wel de meest simpele manier om iemand te verrassen. In luxe hotels en vaak ook in hotels in Azie word je bed op een speciale manier opgemaakt, wat toch wel heel exclusief voelt. Door dit voor je vriendin te doen, weet zij zeker dat je voor haar de tijd en moeite hebt genomen om je best te doen. Je gaat namelijk handdoeken vouwen tot twee mooie hartjes zwanen. Het is heel simpel te leren en je kan het binnen drie minuten uitgelegd krijgen via YouTube video’s zoals bijvoorbeeld deze: Zwaan maken van handdoeken

3. Maak een persoonlijke kruiswoordpuzzel

De Leukste Gratis Cadeau Tips Om Je Vriendin Te VerrassenWist je überhaupt dat het kon én nog gratis ook!? Er zijn websites waar je zelf woorden kan invullen die je af moet strepen, zodat er uiteindelijk één eindwoord overblijft. Dit eindwoord omschrijft je cadeau (zoals bijvoorbeeld een massage). Een ontzettend leuke opbouw van je cadeau is het als je allemaal woorden intypt die eerst gevonden moeten worden. Denk aan zoekwoorden zoals plekken waar jullie samen op vakantie geweest zijn, speciale en leuke momenten die jullie samen hebben doorgebracht, onderlinge woordgrapjes. Of juist interesses van elkaar, zoals hobby’s, werk en sport. Pro tip: als je handig bent met Photoshop, verwerk de puzzel dan in een hartjes achtergrond.

4. Nodig haar vriendinnen uit voor een verrassingsfeestje

Verrassen doe je door een wouw-effect te creëren. Hoe leuk is het als meerdere mensen moeite voor jou doen, terwijl je dit totaal niet verwacht?

4.1 Vriendinnen stiekem thuis uitnodigen

Nodig daarom stiekem de beste vriendinnen van jouw vriendin bij jou thuis uit, vlak voordat ze jarig is. Zodat jullie met zijn alle ‘happy birthday’ kunnen zingen en kunnen proosten om twaalf uur!

4.2 Spreek met haar vriendinnen in een restaurant af

Je kan natuurlijk ook met haar vriendinnen afspreken dat zij ergens gaan eten. Jij eet zelf niet mee, maar brengt har daar met een smoes heen, waar zij totaal verrast zal zijn. Als je echt van haar houdt, ga je zelf niet mee. Omdat je weet dat ze gek is op een echte vriendinnenavond!

De Leukste Gratis Cadeau Tips Om Je Vriendin Te Verrassen5. Geef je vriendin een romantische massage

Masseren lijkt heel makkelijk, maar dat is het niet. Hier wat simpele tips om van elke romantische massage een succes te maken.

  1. Plaats geurkaarsen of waxinelichtjes rond je bed.
  2. Leg één of meerdere handdoeken op het bed, zodat je geen olie morst.
  3. Zoek een (Balinees) massagenummer op Spotify of YouTube.
  4. Gebruik massageolie, in nood kan olijfolie of huidcrème ook.
  5. Voordat je de olie op het lichaam aanbrengt, wrijf je het goed warm in je handen. Voor een goede massage moet iemand ontspannen, dat werkt niet met koude olie / handen.
  6. Neem de tijd! Een massage moet minimaal 20-30 minuten duren.

Bonus 1. Shout out op social media

Plaats een mooie foto van je vriendin op Facebook of Instagram (het liefst van haar alleen). En zet erbij hoe blij je met haar bent of trots je op haar bent!

Bonus 2. Print een foto

Zoek de leukste foto van jullie samen uit en print deze uit. Doe deze in een mooi lijstje en pak dit in cadeaupapier.