Wil je voor jullie bedrijf, (studenten)vereniging of evenement kleding laten bedrukken of ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We zijn al sinds 2012 de cadeau site voor particulieren, maar werken ook met veel plezier voor grote bedrijven zoals Sanoma groep, Alidpress, de Nederlandse Zorg Autoriteit, SBS6, Veronica en bijvoorbeeld Endemol.

Bedrijven en organisaties die om een unieke manier hun medewerkers of klanten willen laten weten hoe erg ze hen waarderen. Het is onze missie om mensen te inspireren om hun geliefden te laten zien hoe veel ze echt van hun houden. En wij denk dat bedrijven dit ook moeten doen :).

Vanaf 100 stuks is het al mogelijk om je eigen producten te laten maken met jullie logo en in jullie eigen bedrijfskleuren en huisstijl.

Je kan het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk van geboruurde petten tot met logo verweven beanies en van veters met jullie eigen logo erop tot sokken met een geheel eigen design a la Happy Socks. Maar ook stropdassen, chokers, bretels en ondergoed! Als je zelf andere of ideeen hebt, zijn we zo goed als zeker in staat om dit ook voor jullie te laten maken. We denken ook graag met je mee om samen iets onvergetelijks te maken.

We werken al jaren met onze betrouwbare fabriek in Portugal die nagenoeg elke textiel product voor jullie bedrijf kan personaliseren.

We zijn gespecialiseerd in het maken van onderbroeken en sokken, maar geen enkele klus is ons te groot!

Voor vragen of een offerte, mail naar:

Email_button_mijncadeau michael@mijncadeau.nl

Hopelijk mogen we jullie binnenkort helpen met een speciaal cadeau!