Wil je jouw collega’s bedanken voor hun geweldig inzet dit jaar? Uiteraard helpen we je graag aan een mooi kerstcadeau, informeer via email naar de mogelijkheden :).

Wil je voor jouw bedrijf, (studenten)vereniging of evenement kleding laten ontwerpen met jouw eigen logo of tekst? MijnCadeau Zakelijk is hét juiste adres!

Wij zijn al sinds 2012 dé cadeau site voor particulieren, maar werken ook met veel plezier voor grote bedrijven. Laat met een persoonlijk cadeau jouw medewerkers of klanten weten dat je ze waardeert en draag daarmee bij aan onze missie: mensen inspireren om elkaar meer liefde en waardering te tonen! Vele bedrijven zijn je al voor gegaan, zoals onder andere Sanoma groep, Aldipress, de Nederlandse Zorg Autoriteit, SBS6, Veronica en Endemol. Welk geschenk kunnen wij met jouw eigen tekst of logo verrijken?

Sokken met logo bedrukken
Voor een uniek cadeau voor het personeel, een persoonlijk cadeau voor het kerstpakket of een origineel relatiegeschenk raden wij jou eigen ontworpen sokken aan. Sokken zijn laag in kosten, bruikbaar voor de ontvanger en met jouw eigen tekst en/of logo van grote impact. Creëer samen met ons jouw eigen Happy Socks! Zie hieronder voorbeelden van meer van onze klanten:

 

 

Andere mogelijkheden
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van onderbroeken en sokken, maar geen enkele klus is ons te gek! We werken al jaren met onze betrouwbare fabriek in Portugal die nagenoeg elke textielproduct voor jouw bedrijf kan personaliseren. Denk hierbij aan:

  • Geborduurde petten
  • Beanies met jouw logo erin verweven
  • Veters met tekst
  • Stropdassen, chokers, bretels, ondergoed en nog veel meer..!

Als je zelf andere of ideeën hebt, zijn we zo goed als zeker in staat om dit ook voor jou mogelijk te maken. We denken ook graag met je mee om samen iets onvergetelijks te neer te zetten!

Contact
Vanaf 250 stuks is het al mogelijk om je eigen producten te laten maken met jullie logo, in jullie eigen bedrijfskleuren en huisstijl. Kleinere oplages zijn eventueel mogelijk in overleg.

Heb je vragen of wil je graag een offerte? Dat kan! We zullen je vriendelijk te woord staan en alle mogelijkheden voor je uitwerken. Mail even naar:

Email_button_mijncadeau michael@mijncadeau.nl

Hopelijk mogen we jou binnenkort helpen met een speciaal cadeau!

Relatiegeschenken
Met relatiegeschenken laat jij jouw klanten, personeel en partners weten dat ze belangrijk voor je zijn. Hoe persoonlijker het cadeau, hoe groter de waardering. Vrijwel alle cadeaus op onze website zijn tot bepaalde hoogte te personaliseren met jouw eigen logo of tekst, maar veel leuker is nog om een heel eigen ontwerp te maken! De mogelijkheden zijn eindeloos, dus vraag gerust even naar jouw eigen wensen.

Kerstpakketten
Een moment waar menig medewerker of relatie naar uitkijkt, maar wat vaak kant-en-klaar wordt ingekocht of gevuld met goedkoop voedsel. Dit is natuurlijk niet hoe jij met jouw gebaar van dank wilt overkomen. Een complimenteus cadeau doet wonderen als het gaat om de uitstraling van jouw pakket. Het laat zien dat er tijd en moeite in gestoken is en dat je jouw collega’s echt waardeerd!