Valentijnscadeau

Valentijnscadeau

14 februari is het Valentijnsdag. Op deze dag kijk jij je (geheime) lover de liefde verklaren. Op de basisschool deed je dit stiekem door via een bldadje verkering te vragen. Misschien was dat wel de leukste manier. Vandaag de dag moet je iets origineler voor de dag komen. Cupido gebruikte zijn pijl en boog om met scherp te schieten. Het enige wat jij hoeft te doen is MijnCadeau inschakelen. Wij zijn jouw pijl en jouw boog en zorgen voor een ideaal Valentijnscadeau!

Liefde

Liefde is misschien wel het meest complexe en ingewikkelde gegeven in het leven. Het is prachtig, schitterend zelfs. Het kan ervoor zorgen dat je de gelukkigste persoon bent op aarde en soms snap je er ook helemaal niks van. Wat iedereen belangrijk vind in de liefde is aandacht en vertrouwen. Wanneer je opzoek bent naar een echt origineel Valentijnscadeau dan maakt het niet zo zeer uit wat je precies geeft. Het gaat erom dat je iets geeft wat persoonlijk is. Iets waar jij veel moeite of tijd in hebt gestoken om dit speciaal voor haar uit te zoeken.

Wat voor cadeau geef ik?

Voor Valentijnsdag hebben we drie cadeau geselecteerd waarmee je gegarandeerd succes hebt. Als je een van deze drie cadeaus laat bedrukken. Kan 14 februari voor jou en jou vriend(in) niet meer stuk!

1. Onderbroek bedrukken

Mike <3 Anna

Valentijncadeau – onderbroek bedrukken

Een gegarandeerd succes nummer is de boxershorts. Koop voor jouw vriend een onderbroek waarbij je jouw eigen naam en die van jouw vriend op de band laat bedrukken. Vergeet niet ertussen ook een hartje te plaatsen!

2. Muts bedrukken

Laat een muts bedrukken met een lieve tekst, jullie namen met een hartjes is hier ook weer een leuk idee!

3. Sokken bedrukken

mr lover lover sokkenkopie

 

Geef je het niet als hoofdcadeau? Dat is dit een leuke optie, zie je zijn gezicht al voor je wanneer hij zijn cadeau uitpakt en het blijken sokken te zijn met een tekst zoals ”I love you – X (naam)”. Dan kan hij ook direct de volgende dag op zijn werk pronken met zijn lieve vriendin!

 

Hartje bedrukken

Een cadeau personaliseren geeft al aan dat je meer moeite hebt gedaan dan normaal. Maar naast een leuke tekst kan een hartje ♥ tijdens Valentijnsdag niet ontbreken. Hoe werkt het? Eigenlijk heel simpel. Je kan in de balk, waar je de tekst invoert: (L) typen. Dan zorgen wij ervoor dat het een leuk hartje zoals dit wordt: ♥. Als je dan uiteindelijk je adresgegevens gaat invoeren om de bestelling af te ronden. Kan je naast je adresgegevens ook een opmerking toevoegen. Hier kan je nog de kleur van het hartje aangeven.