Valentijnscadeau

14 februari is het Valentijnsdag. Op deze dag mag jij je (geheime) lover de liefde verklaren! Bij ons kan je dit doen met hele speciale cadeaus, echt persoonlijk en speciaal nergens anders te verkijgen. Wij kunnen namelijk de naam van je vriend en jouw eigen naam op ieder cadeau te laten bedrukken. Vergeet ook het hartje niet toe te voegen !
Wij hebben de leukste Valentijncadeaus voor je op een rij gezet!

#1 Hartjes boxershort → De Leukste ValentijnsCadeaus

Onze bestseller! Vorig jaar bleek deze hartjes boxershort een doorslaand succes, we hebben er echt duizenden bedrukt, allemaal met een unieke namen en vaak nog een unieke datum op de achterkant van de onderbroek!
Bekijk zelf eens hoe makkelijk het is om het voorbeeld in te vullen en hoe jouw onderbroek eruit zou komen te zien. Maar wees er bij dit model wel snel bij, want hij vliegt echt de deur uit!
De Leukste ValentijnsCadeaus

← #2 Cupido boxershort

De naam verklapt al een hoop, met deze boxershort schiet je altijd raak! De hartjes zijn iets subtieler, maar minimaal net zo leuk!
Je kan bij elke boxershort kiezen uit vijf verschillende lettertype. Probeer ze een voor en en zie direct in het voorbeeld hoe dit eruit komt te zien op jouw boxershort!

#3 Setje met hartjes Sokken →De Leukste ValentijnsCadeaus

Met deze sokken maak je een cadeauset helemaal compleet! Hier hoef je helemaal geen tekst op te laten bedrukken, deze zijn zo al ontzettend leuk! Voeg ze samen met de andere boxershort en je weet zeker dat er liefde in de lucht hangt!
De sokken zijn zowel leuk bij de hartjes boxershorts als bij de Cupido of Liefdes boxershorts!

 

De Leukste ValentijnsCadeaus

← #4 Valentijns string

Een cadeau personaliseren geeft al aan dat je meer moeite hebt gedaan dan normaal. Maar naast een leuke tekst kan een hartje ♥ tijdens Valentijnsdag niet ontbreken. Hoe werkt het? Eigenlijk heel simpel. Je kan onder de balk, waar je de tekst invoert het hartje aanklikken. Dan zorgen wij ervoor dat het een leuk rood hartje zoals dit wordt: . Als je dan uiteindelijk je adresgegevens gaat invoeren om de bestelling af te ronden. Kan je naast je adresgegevens ook een opmerking toevoegen. Hier kan je nog de kleur van het hartje aangeven.

#5 Liefdes onderbroek →De Leukste ValentijnsCadeaus

Met deze liefdes boxershort en liefdes sokken maak je een cadeauset helemaal compleet! Hier hoef je helemaal geen tekst op te laten bedrukken, deze zijn zo al ontzettend leuk! Maak een combinatie van sokken en de onderbroek of bestel er zelfs een string uit!
De sokken zijn zowel leuk bij de hartjes boxershorts als bij de Cupido of Liefdes boxershorts!