Valentijnscadeau

14 februari is het Valentijnsdag. Op deze dag mag jij je (geheime) lover de liefde verklaren! Bij ons kan je dit doen met hele speciale cadeaus. Deze zijn echt persoonlijk, super speciaal en nergens anders te verkrijgen. Wij kunnen namelijk de naam van je vriend(in) en jouw eigen naam op ieder cadeau te laten bedrukken. Vergeet ook het hartje niet toe te voegen !
Wij hebben de leukste Valentijncadeaus voor je op een rij gezet!

#1 Valentijn hartje boxershort & string cadeauset

Onze gloednieuwe liefdesverspreider! De afgelopen vier jaar bleek deze hartjes boxershort een doorslaand succes. We hebben er echt duizenden verstuurd, allemaal met luxe cadeaudoos en verzegeld en verpakt in mooi papier! Nu hebben we ook een string toegevoegd voor de dames en kan jij, in stijl met jouw vriend(in), gekleed gaan. Bekijk hierrr zelf eens hoe makkelijk het is om het voorbeeld in te vullen en hoe jouw onderbroek eruit zou komen te zien. Maar wees er bij deze set wel snel bij, want hij vliegt echt de deur uit!

#2 Memo Beer met spraakrecorder (uitverkocht)

Memo is het nieuwste lid van de MijnCadeau-familie! Het is een super zachte knuffelbeer die een berichtje spreekt als jij in het hartje op zijn borst knijpt. Wat Memo uniek maakt is dat hij spreekt met jouw eigen stem. Je kan namelijk jouw stem door Memo laten opnemen, wat het ons meest persoonlijke cadeau maakt! Hij is lief, hij is zacht en bovenal is hij erg spraakzaam.

#3 Setje met hartjes sokken

Met deze sokken maak je een cadeauset helemaal compleet! Hier hoef je helemaal geen tekst op te laten bedrukken, deze zijn zo al ontzettend leuk! Voeg ze samen met de bijpassende boxershort & string en je weet zeker dat er liefde in de lucht hangt!
De sokken passen perfect bij de liefdes boxershort en string set!

#4 Hartjes hipster

Een cadeau personaliseren geeft al aan dat je meer moeite hebt gedaan dan normaal. Maar naast een leuke tekst kan een hartje ♥ tijdens Valentijnsdag niet ontbreken. Hoe werkt het? Eigenlijk heel simpel. Je kan onder de balk, waar je de tekst invoert het hartje aanklikken. Dan zorgen wij ervoor dat het een leuk rood hartje zoals dit wordt: . Ben je niet zo’n fan van strings, hebben wij hier de hartjes hipster nog voor jou gemaakt. Net zo te personaliseren als de strings, maar net even meer stof!

#5 Liefdes doos en pilletjes voor bij jouw Valentijns onderbroek

Liefdes Pilletjes Bij MijnCadeau

Met deze liefdes doos en liefdes pilletjes maak je een cadeauset helemaal compleet! Hier hoef je helemaal geen tekst op te laten bedrukken, deze zijn zo al ontzettend leuk! De liefdes doos pakt jouw cadeau helemaal in en de pilletjes geven nét die finishing touch!

Namens alle Cupido’s van MijnCadeau wensen wij jou dit jaar een Valentijnsdag 2020 om nooit te vergeten! ❤️