We zoeken: Een flexibele aanpakker voor onze liefdesfabriek in Heerhugowaard! 😍

Je gaat in de drukke maanden (+/- half oktober tot en met +/- half februari) met een team van gezellig collega’s ervoor zorgen dat elke bestelling dezelfde dag nog bedrukt en verstuurd wordt. Omdat wij voor elke klant een unieke opdruk mogen maken, zal jij de spil in het web zijn en zorg jij ervoor dat het ontwerp van de klant omgezet wordt in ons computerprogramma, waarna deze door jouw collega’s verder verwerkt kunnen worden. Jij staat aan het begin van ons succes. Als de eerste stap goed gaat, kan de rest van onze geoliede machine verder op gang komen. Je stuurt de ontwerpen naar de printer en zorgt dat de adres labels en pakbon bij de juiste bestelling komen. Een belangrijke, maar vooral erg leuke taak!

Zijn wij opzoek naar jou?

 

 

 

 

 

 

 

Werken bij ons betekent: Werken in een gezellig team van vooral vrouwelijke collega’s in alle leeftijden! Omdat elke dag veel bestellingen bedrukt moeten worden, zit het tempo er altijd goed in. Je bent niet vies van hard werken, maar houdt ook zeker van een gezellig praatje en het liefst blijf je op de vrijdagmiddagborrel hangen tot een uur of 20:00 / 21:00. We zijn een hecht team, waarbij collega’s vaak naast het werk nog met elkaar afspreken om leuke dingen te doen. Maar dit is natuurlijk geheel aan jou!

Over MijnCadeau:

MijnCadeau is een uit de hand gelopen hobby. Wij zijn van een leuke onderbroeken-bedruk-webshop inmiddels uitgegroeid tot een ”echt” bedrijf dat zelfs in meerdere landen succesvol is (of probeert te worden 😉). We zijn opgestart in Nederland maar inmiddels hebben we ook klanten in België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. We hebben al meer dan 100.000 klanten geholpen met het verspreiden van liefde. Bijna elk cadeau dat wij verkopen wordt door ons zelf gepersonaliseerd met een eigen opdruk voor elke unieke klant. En dít is pas het begin! Onze cadeaus verkopen het best rondom feestdagen zoals Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag. Op dit moment is ons meest populaire cadeau de gepersonaliseerde hartjes set (boxer & string). We tillen MijnCadeau super graag nog een niveau hoger! Met jou!

Onze liefdesfabriek

Onze eigen liefdesfabriek (cadeauproductie) bevindt zich in Heerhugowaard. Hier wordt door een team van gemotiveerde collega’s elke dag gestreden om de bestellingen die vóór 16:00 uur zijn besteld dezelfde dag nog te personaliseren en te versturen!

 

Wij zijn wij?

Michael Tesselaar

Michael is 29 jaar jong en ondernemer in hart en nieren. Hij begon op zijn 14de met zijn eerste bedrijf en heeft inmiddels al in Quote, Business Insider, The Huffington Post en Forbes gestaan. Naast MijnCadeau startte hij o.a. Coworkparadise. Hij is dyslectisch, wat elk spelfoutje in deze vacature en tegelijkertijd ook zijn creativiteit verklaart ;). Michael is een echte teamspeler die gezonde lef, met een dosis optimisme combineert. Hij zet graag de grote lijnen uit.

 

Gijs Veenstra

Gijs is de logistieke eindbaas van het team. Na een afstudeerstage bij KLM, was het tijd om MijnCadeau georganiseerder te laten verlopen. Zijn eerste taak; zorgen voor een leuk en hecht team in de productie. Inmiddels heeft hij zich ontpopt tot een ware octopus en weet hij zowel het team, als de klanten tevreden te maken. Gijs zijn dag is pas succesvol als er minimaal 1000 bestellingen de deur uit zijn. Hij houdt van reizen en gezelligheid. In zijn vrije tijd runt hij ook nog eens een eigen biermerk!

 

Jij? 🙂

Je houdt ervan om georganiseerd en gefocust te werken. Je bent iemand die van gezelligheid en aanpakken weet. Je voelt goed aan wanneer het wat rustiger is en je gezellig kan bijkletsen of wanneer het druk is en er een tandje bij moet. Je bent goed met computerprogramma’s en snapt daardoor de digitale snelwegen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsvermogen en vindt het leuk om te zien hoe een product van A tot Z klaar wordt gemaakt voor de klant. Je woont in Heerhugowaard en bent daarnaast ook nog eens erg flexibel zodat je bij drukkere dagen extra kan werken, als dat nodig mocht zijn.

Naast de computer taken, zal je ook soms je talenten mogen laten zien als: bedrukker, order picker, voorraad beheerder, inpakker of ”peller”.

Waarom?

Bij MijnCadeau hebben wij het gevoel dat mensen heel graag aan elkaar willen laten zien hoe belangrijk zij voor elkaar zijn, maar dat een gebrek aan creativiteit en lef de grootste uitdaging is. Wij verkopen nu al heel veel cadeaus, maar onze ambitie is nog veel groter! We willen ervoor zorgen dat iedereen die om een ander geeft, dit ook meer gaat laten blijken.

Er is niets mooiers in de wereld dan het gevoel van liefde en verliefdheid. Jij gaat mensen helpen dit te tonen! ❤️

Hier kom jij in beeld. 

We zijn voor de drukke periode opzoek naar versterking in onze productie afdeling.

Denk hierbij aan:

 • Klantdesigns omzetten naar ons computerprogramma
 • Pakbonnen uitprinten
 • Verzendlabels maken
 • Bedrukken van bestellingen
 • Inpakken van bestellingen
 • Uitpellen van geprint materiaal
 • Pakketten aanmelden bij PostNL
 • Voorraad updaten

Om dit alles goed te kunnen doen, ben jij:

 • ✅Goed in de Nederlandse taal;
 • ✅Nauwkeurig;
 • ✅Flexibel, rondom de feestdagen is het extra druk, daarbuiten heb je (nog) meer vrijheid dan normaal;
 • ✅Georganiseerd;
 • ✅Een vrolijk en een gezellig persoon die graag met andere samenwerkt, maar je ook alleen goed kunt redden;
 • ✅Iemand die zich goed kan focussen op één taak;
 • ✅Iemand bent die opportunistisch is en altijd het positieve in mensen en situaties ziet;
 • ✅Het is een pré als je handig bent met standaard computerprogramma’s zoals:
  • Microsoft Word, Excel, Powerpoint
 • ✅Wellicht ook nog een woordje in het Duits en/of Frans spreekt (leuk meegenomen!).

Wat bieden wij jou?

 • Salaris.
 • Een gezellig bedrijf met een missie.
 • Een gezellig kantoor vlakbij station Heerhugowaard (Stationsplein 99)
 • Ongekend goede werksfeer en vrijdagmiddag borrels die je niet snel zal vergeten (of juist wel ;)).
 • Korting op alle cadeaus die we verkopen.

Rechts swipen?

Denk je dat jij dé perfecte toevoeging voor MijnCadeau bent en lijkt je dit ook echt een fantastisch job? Dan willen we je à la MijnCadeau de volgende opdracht meegeven.

Je beantwoordt de volgende drie vragen:

 1. Wat is het meest romantische wat je ooit hebt gedaan voor iemand anders?
 2. Hoe zou jij zelf graag verrast willen worden?
 3. Waaruit blijkt dat jij gezelligheid en hard werk kan combineren?

Stuur jouw antwoorden en een introductie van jezelf (eventueel + CV)  op naar gijs@mijncadeau.nl.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Michael