Geslaagd

Geslaagd

Eindelijk! Het zwoegen is over, de boeken kunnen de deur uit, er is er een geslaagd! Weken van spanning, uren van opsluiten en de boeken in duiken. Studeren tot dat je erbij neervalt. Het is allemaal voorbij. Want je heb het gehaald!

Dat zullen we vieren!

En dat moet gevierd worden, want tegenwoordig krijg je een diploma niet zomaar meer cadeau. Die goede oude tijd is voorbij. De tijd dat je alleen aanwezig moest zijn is niet meer. Daarnaast is het al een compliment waard om alle verleidingen van social media en andere leuke dingen te weerstaan voor dat uiteindelijke doel; het papiertje.

Vrouwen versieren

Wij trekken het in twijfel of je nu meer vrouwen gaat versieren, of dat je nu gelukkiger zal zijn. Maar een ding is zeker. Hij is hoog tijd dat je in de watten gelegd wordt. Overspoeld met cadeau’s en felicitaties.

Wat geef je een geslaagd iemand cadeau?

Uiteraard gaat de geslaagde deze zomer goed vieren dat hij de droom van zijn ouders heeft waargemaakt. Een vakantie naar Lloret of Cherso mag daarbij niet ontbreken. Om daar helemaal los te gaan heeft hij of zij natuurlijk wel de juiste gadgets nodig. Laten dat nu net de cadeau’s zijn die jij hem of haar voor het slagen gaat geven! Wat dacht je van een boxershort met eigen tekst op de band? Gegarandeerd dat jij de lachers op de hand heb. Als jij bij een geslaagde zijn telefoonnummer op de band bedrukt zal hij die de hele zomer boven zijn zwembroek uit laten puilen. Of laat een zwembroek zelf bedrukken, met zijn bijnaam bijvoorbeeld. Je kan natuurlijk ook ook een tshirt of bbq schort door ons laten bedrukken. Zodra je er maar een toffe tekst op zet, kan jouw geslaagd cadeau niet meer stuk.

Ti-ta-Tovenaar

Snelheid is een toverwoord. Ti ta is onze voornaam. Precies, wanneer je vandaag nog voor 16:00 uur een geslaagd cadeau besteld bij een mijncadeau shop, zorgen onze vrienden van PostNL ervoor dat deze morgen bij jou in huis is. Gewoon, omdat het kan.