Verjaardagcadeau!

Verjaardag cadeau

Één keer per jaar is het zo ver. De verjaardag. Een dag die niet ongemerkt voorbij mag gaan voor velen, en een dag waar je meestal reikhalzend naar uitkijkt. Of je nu 16, 18 of 50 wordt, verjaardagen zijn er om gevierd te worden. En dat kan uiteraard niet zonder cadeau’s. Maar wat geef je iemand die jarig is?

Persoonlijk cadeau

Je geeft iemand een verjaardagcadeau omdat hij/zij weer een jaartje ouder is geworden. Maar stiekem zit er ook altijd wel een achterliggende gedachte achter. Je wilt een klein beetje indruk maken op de jarige job. Je bent namelijk altijd benieuwd of die persoon er wel echt blij mee is. Meestal zijn dit cadeau’s waar extra aandacht aan besteed is om het te kopen. Dus niet de fles shampoo, die je vader twee weken terug gekregen heeft voor zijn verjaardag ;). Nee je geeft een cadeau waar je echt over na gedacht hebt. Een Cadeau die speciaal voor de jarige is gemaakt. Een persoonlijk cadeau.

Origineel

We zijn natuurlijk allemaal heel erg creatief en origineel. Behalve als het op cadeau’s aan komt. Hier brengen wij verandering in. Je kan bij ons namelijk de meest bijzondere producten laten bedrukken. Van een kookschort tot een kussensloop en van een paar sokken tot boxershorts. Veel origineler kunnen we het niet bedenken. We hebben alleen jouw hulp nodig voor de puntjes op de i.

Tekst bedrukken

Naast dat we al die toffe producten voor je kunnen bedrukken. Is het verjaardagscadeau pas geslaagd als de tekst ijzersterk is. De tekst moet, lief, grappig, of heel cynich zijn. Als je jouw geliefde met een verjaardag cadeau verras. Is het leuk om jullie namen als tekst te bedrukken met een hartje er tussen . Wanneer je een vriend een cadeau geeft is een bijnaam of telefoonnummer veel leuker. Ter inspiratie hebben we hierrr een aantal bedrukte voorbeelden! Wees creatief, alles mag en alles kan!