Verjaardag

verjaardagscadeau

Verjaardag cadeau

Leuk! Een verjaardag, maar het blijft altijd een moeilijk vraag, wat geef je iemand als verjaardagscadeau? Tof dat die goede vriend, dat leuke neefje en ook lieve vriendinnetje jarig is, nu begint echter de helse zoektocht naar een origineel cadeau.

Origineel cadeau

Een leuk verjaardagscadeau is een origineel cadeau. Een cadeau waaraan de gever aandacht heeft besteed en ook moeite voor heeft gedaan. Daardoor heeft de jarige het idee dat jij speciaal voor hem of haar de moeite hebt genomen om iets leuks te kopen of maken. Een leuk verjaardagscadeau is dus een cadeau dat persoonlijk door de gever is gemaakt.

Kleding bedrukken

Bij MijnCadeau is elk cadeau speciaal. Jij bepaalt namelijk welke tekst er op onze producten bedrukt wordt. Of  het nu gaat om je vriendje of vriendinnetje, neefje of nichtje, collega, familie of goede vriend. De persoonlijke touch is wat een cadeau maakt of breekt. Daarom moet je van goede huizen komen met een leuke tekst.

Grappig

Hoe grappig is het bijvoorbeeld om een boxershort te bedrukken met de bijnaam van de jarige? Of wat dacht je ervan om jouw vriendinnetje jouw eigen naam op een kussenhoes bedrukt te geven? Dan heb je nog niet eens gedacht aan het idee om een vriendin een string te geven met bijvoorbeeld haar telefoonnummer, lekker fout als die per ongeluk boven haar broek uit steekt. Maar je kan natuurlijk ook een t-shirt, kookschort, muts of zwembroek bedrukken met een zelfbedachte tekst.

Snelle levering

Wij snappen dat je dit verjaardagscadeau snel nodig hebt. Als je op een werkdag voor 16:00 uur een verjaardagscadeau door ons laat bedrukken wordt deze dezelfde dag nog bedrukt en verstuurt. Daardoor kan PostNL het de volgende werkdag al bij jou in de brievenbus bezorgen. Onze cadeaus passen gewoon door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven of iets te tekenen bij ontvangst. Lekker makkelijk.