Valentijnsdag

14 februari is het Valentijnsdag. Dé dag waarop jij jouw geliefde duidelijk maakt dat je zielsveel van haar houdt. Weken gaat de vraag al door je hoofd, wat zal ik haar geven? Wat vindt ze leuk? En welk budget heb ik er voor over. Je wilt natuurlijk niet dat jouw vriend(in) een cadeau geeft die veel duurder was. Of andersom, dat jij veel meer aan haar valentijn cadeau hebt uitgegeven dat zij aan jou.

Valentijnsdagcadeau
Valentijnsdagcadeau

Speciaal cadeau

Wat je wel wilt is dat je vriendje of vriendinnetje helemaal onderste boven is van jou cadeau. Dat hij of zij smelt omdat ze het zo lief vindt dat jij de moeite hebt genomen om speciaal voor hem of haar een Valentijnsdagcadeau te kopen. Want hoe specialer het cadeau, hoe meer je laat blijken dat die persoon veel voor je betekend.

Liefde

Aan een speciaal Valentijnsdagcadeau, kunnen wij je helpen. Je kan bij ons namelijk van alles met een persoonlijke tekst bedrukken. Hoe grappig is bijvoorbeeld om een onderbroek te bedrukken met: ”Pim  Lisa”. Of om de tekst Ruud is de liefste op een string te bedrukken? Het doel licht open, je hoeft alleen nog maar te scoren, door een leuke tekst te verzinnen! 

Leuke voorbeelden

Daarnaast kan je ook een lieve tekst op een muts, zwembroek, rompertje, kussen of bijvoorbeeld een schort bedrukken. We hebben op onze leuke voorbeelden pagina wat ideeën voor je vast gelegd zodat een wat inspiratie van eerdere klanten van ons kan opdoen.

Morgen in huis

We begrijpen als geen ander dat jij je Valentijnsdag cadeau zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur een cadeau door ons laat bedrukken, heb jij deze de volgende dag al in huis! Onze vrienden van PostNL zorgen hier voor. Je hoeft ook niet thuis te blijven voor ontvangst. Aangezien al onze producten door de brievenbus passen. Dus ook als je niet thuis bent, bezorgd PostNL de volgende dag.