Wij hebben samen met Cupido, speciaal voor 14 februari een Valentijn onderbroeken cadeauset ontworpen! Er zijn natuurlijk onwijs veel redenen waarom iemand zijn of haar geliefde een Valentijnscadeau zou geven. Valentijnsdag is een speciale dag waarop mensen hun liefde voor elkaar laten zien, dus het geven van een cadeau is een geweldige manier om iemand te laten weten dat je om hem of haar geeft en dat je blij bent dat je samen bent. Cadeaus kunnen ook een manier zijn om iemand te laten weten hoe speciaal hij of zij is voor je, of om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt op deze bijzondere dag.

De afgelopen jaren is onze Valentijn onderbroek ons meest verkochte cadeau. We hebben een Valentijn boxershort samen met een Valentijn string ontworpen. Zodat dit ideaal is om als stel aan elkaar te geven. Uiteraard zit dit samen in een luxe cadeauverpakking, zodat het meteen leuk is om cadeau te geven!

Hartjes zijn een symbool dat vaak wordt gebruikt om liefde en romantiek te vertegenwoordigen. Het is een afbeelding van het menselijke hart en wordt vaak gebruikt om aan te geven dat iemand iemand anders liefheeft of dat iemand verliefd is. Het hart is ook een symbolische afbeelding van de menselijke emotie en kan worden gebruikt om allerlei emoties te vertegenwoordigen, zoals geluk, verdriet of verlangen. Hartjes zijn ook populair als decoratie op Valentijnsdag, omdat ze de liefde en romantiek van de dag vertegenwoordigen.

Er zijn verschillende verhalen en legendes over hoe Valentijnsdag is ontstaan, dus het is moeilijk om met zekerheid te zeggen hoe het precies is ontstaan. Volgens een populaire legende is Valentijnsdag ontstaan ter ere van Sint-Valentijn, een bisschop uit Rome die in de derde eeuw leefde. Volgens de legende was Sint-Valentijn een geestelijke die hielp om Christenen te bekeren in een tijd toen het Christendom verboden was. Hij werd gevangen genomen en ter dood

veroordeeld, maar vlak voor zijn executie schreef hij een briefje naar de vrouw van zijn cipier en tekende het met “Van je Valentijn”. Dit verhaal zou de oorsprong van Valentijnsdag zijn, omdat het de liefde en trouw van Sint-Valentijn symboliseert. Er zijn echter ook andere verhalen die suggereren dat Valentijnsdag is ontstaan uit oude Romeinse en Keltische tradities die de liefde en romantiek vierden. Hoe het ook zij, Valentijnsdag is vandaag de dag een belangrijke dag voor velen om hun liefde voor elkaar te laten zien.

Naast de Valentijn onderbroek hebben we ook Valentijn sokken ontworpen! Dit wordt vaak in combinatie met elkaar geven en zorgt ervoor dat je van top tot teen matched!

Vier de liefde en geef deze set cadeau!