Valentijn cadeaus!

Dinsdag 14 februari 2017 is het Valentijnsdag! De dag waarop jij jouw vriend of vriendin mag verrassen met een echt leuk en lief Valentijn cadeau! Wij hebben de allerliefste cadeaus voor je uitgezocht!

Valentijnsdag

Ben jij tot over je oren verliefd op die ene jongen, maar durf je het hem eigenlijk niet te laten weten? Dan kon je vroeger via een anoniem briefje laten weten dat je stiekem verliefd was op die persoon. Inmiddels wordt Valentijnsdag steeds minder door de zo genoemde stille aanbidders gebruikt, maar juist door stelletjes die al een relatie hebben. Om zo nog maar eens te benadrukken hoe leuk je elkaar vindt!

Cupido

Eigenlijk wordt het elkaar jaar moeilijker. Wat dit soort dagen bezorgen je toch vaak hoofdpijn. De vraag: wat moet ik geven. Blijft altijd lastig! Maar hier staan wij als hulp cupido’s voor jou klaar! Wij hebben de liefste liefdes cadeaus voor jou in petto. Bij een echt lief cadeau gaat het erom dat het persoonlijk is en uniek. Iets wat je totaal niet verwacht en iets waarbij je heel duidelijk laat weten dat je echt verliefd bent op jouw vriend!

Valentijn cadeaus

Liefdes stringHet ultieme Valentijn cadeau is een liefdes onderbroek voor mannen en een liefdes string voor dames. Dit samen maakt een ultief Valentijnset. De opmaak voor een romantische en spannende avond. Daarnaast weet iedereen vanaf dat moment een ding zeker. Als ze jouw vriend in zijn onderbroek zien, is het meer dan duidelijk dat hij bezet is ;). Met de Valentijn gedachte is er volgens ons geen leuker en liever cadeau te bedenken. Het enige wat jij nog moet doen is de naam van jou en jouw vriend(in) invullen. Vergeet het hartje tussen jullie namen niet. Op de achterkant kan je ook nog de datum dat jullie een relatie kregen invullen!

Wij helpen je graag met aan het allerleukste Valentijn cadeau! <3