Cadeau

Vaderdag

VaderdagcadeauZondag 17 juni 2018 is het vaderdag. Een dag om je vader goed in het zonnetje te zetten en te verwennen, om hij je groot heeft gebracht en je stiekem erg veel van je pa houdt. Uiteraard gaat dit gepaard met het geven van een cadeau. De zoektocht naar een origineel een leuk cadeau is niet makkelijk. Wij zijn er daarom om je te helpen. Een vaderdagcadeau laat je uiteraard bij mijncadeau.nl bedrukken.

Geen een speciaal Vaderdagcadeau

MijnCadeau heeft verschillende webshops waar je producten kan laten bedrukken. Van sokken tot onderbroeken en van mutsen tot t-shirts. Niets is on te gek. Als je een vaderdag cadeau wilt geven, wil je dat je vader het idee geven dat hij belangrijk en speciaal voor je is. Dit doe je door hem een cadeau te geven die speciaal voor hem gemaakt is en waar jij als gever, moeite voor gedaan moet hebben om iets passends te bedenken. Daarom laat jij je creativiteit spreken. En verzin je een onvergetelijke tekst.

Wees eerlijk, hij heeft het verdient!

Wat ga er maar eens aanstaan, al die poep luiers, die slapenloze nachten, gekrijs en gezeur. Het leven van jou vader ging niet altijd over rozen, maar hij stond er altijd. Een beter moment om die beste man met een leuk cadeau te verrassen is er niet dan met vaderdag.

Vandaag besteld? Morgen in huis

Waneer je op werkdagen voor 16:00 uur een cadeau besteld, doen wij er alles aan om het dezelfde dag nog te bedrukken én te versturen. In 95% van de gevallen heb jij jouw bedrukte vaderdag cadeau de volgende dag al in de brievenbus liggen. Onze pakketjes passen gewoon door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Ook als je overdag aan het werk ben, kan je het cadeautje s’avonds gewoon op je verjaardag geven.

Wacht dus niet langer en bestel voor vrijdag 16:00 uur een bedrukt cadeau, dan zorgt PostNL ervoor dat je deze met vaderdag cadeau kunt geven!