Vaderdag cadeau

Heb jij ook zo’n zin om op Vaderdag jouw vader, man of vriend in het zonnetje te zetten? Dan kun je bij MijnCadeau je hart ophalen. Originele Vaderdag cadeaus met vrolijke opdruk liggen voor je klaar. Die opdruk wordt niet door ons verzonnen. Het leuke is juist dat jij hem zelf kunt bedenken voor jouw Vaderdag cadeau.

Vaderdag wereldwijd op verschillende dagen

In Nederland hoort een Vaderdag cadeau er altijd bij op de derde zondag in juni. Maar wereldwijd zijn er diverse landen die het feest vieren op een andere dag. Ons buurland België is hiervan direct al een goed voorbeeld. Zo krijgen vaders in de regio Antwerpen hun Vaderdag cadeau bijvoorbeeld al in maart. De rest van de Belgische vaders moet dan nog even wachten. Zij krijgen hun Vaderdag cadeau op de tweede zondag in juni.

Voor je vader, schoonvader, man of vriend

Een Vaderdag cadeau hoef je trouwens niet alleen voor je eigen vader aan te schaffen. Een vrolijk Vaderdag kado voor je schoonvader doet het bijvoorbeeld ook reuzegoed. Daarnaast geef je vast ook aan je eigen man op Vaderdag een leuk Vaderdag cadeau. Dat heeft hij op die mooie derde zondag in juni immers wel verdient!
Heb je geen man maar wel een vriend met kinderen, dan wordt deze vader door jou natuurlijk ook met een Vaderdag cadeau verwend. Je gebruikt een uitstekend moment om iets persoonlijks aan je vriend te geven en je zet er een leuke jaarlijkse traditie meer voort.

Niet alleen het Vaderdag cadeau telt

Op Vaderdag staat elke vader in het zonnetje. Zijn de kinderen nog klein, dan hebben ze op school als Vaderdag cadeau al prachtige tekeningen gemaakt of mooie knutselwerkjes in elkaar gezet. Natuurlijk is het op Vaderdag niet alleen het originele Vaderdag cadeau dat telt. Wil je de dag goed benutten dan laat je deze starten met een heerlijk ontbijt op bed. Wacht daarbij nog even met het geven van het Vaderdag cadeau. Na het opstaan kun je een leuke bestemming bedenken om op die dag naartoe te gaan. Voordat je vertrekt geeft iedereen die meegaat het Vaderdag cadeau.

Waar vind je een origineel Vaderdag cadeau?

Voordat je het kunt geven, heb je het Vaderdag cadeau natuurlijk eerst ergens moeten kopen. Dat dit nog niet zo makkelijk is, zal je inmiddels wel weten. Toch kom je niet graag aan met iets eentonigs, zoals een nieuwe stropdas of een flesje aftershave. Jouw Vaderdag cadeau moet stralen. Ook moet er van het door jou gekozen cadeau het liefst maar één exemplaar zijn. Is dit ook jouw ideaal, dan kun je bij MijnCadeau je hart ophalen. Een origineel Vaderdag cadeau met vrolijke opdruk is hier zo besteld. Die opdruk wordt niet door MijnCadeau verzonnen. Het leuke is juist dat jij hem helemaal zelf kunt bedenken voor jouw unieke Vaderdag cadeau!

Vrolijke Vaderdag onderbroeken

We beginneVaderdag cadeau - onderbroekn met onze vrolijke onderbroeken. Voor Vaderdag verzin je natuurlijk een te gekke tekst. Die past op de rand van elke onderbroek en als je het leuk vindt voegen wij aan dit Vaderdag cadeau ook nog een grappig hartje toe. Een originele tekst kan bestaan uit een naam of een ander woord. Kom je er zelf niet helemaal uit, kijk dan gewoon even in onze categorie ‘leuke teksten’. De tekst op jouw Vaderdag cadeau hoeft niet alleen op de voorkant te staan. Wij drukken hem namelijk met evenveel plezier op de achterkant van je Vaderdag onderbroek. Kies gauw een leuk model in een mooie kleur, dan zorgen wij razendsnel voor het bedrukken!

Stoere zwembroek als Vaderdag cadeau

Maar bij MijnCadeau zijn er voor Vaderdag nog veel meer leuke keuzes. Is jouw vader, man of vriend een sportief type, kies dan als Vaderdag cadeau een stoere zwembroek. We hebben ze in blauw, rood en zwart en je kunt een naam, vrolijke tekst of zelfs een logo op deze zwembroeken laten drukken. Kies snel de juiste maat en ga met onze handige zwembroek designer aan de slag. Voordat je het weet is de zwembroek door ons bedrukt en heb jij een schitterend Vaderdag cadeau in huis!

Een trendy muts voor vader

We gaan nog even vrolijk door, want in onze Cadeau Shops kun je voor Vaderdag ook een trendy muts laten bedrukken. Zie jij je vader, man of vriend al trots over straat gaan met dit Vaderdag cadeau? Blauw, grijs, rood, zwart of met een streep; wij hebben voor Vaderdag de mooiste modellen in huis. Een leuke tekst verzin je zelf en je kunt kiezen voor het bedrukken van de voor- en achterkant. Bewonder snel ons trendy design en kies uit de artistieke lettertypes waarmee je dit Vaderdag cadeau kunt laten bedrukken!

Bedrukte sokken voor Vaderdag

vaderdag cadeau - sokkenMaar het aanbod op MijnCadeau is nog lang niet uitgeput. Ook onze sokken met opdruk zijn bij alle vaders erg gewild. In onze sokkengalerij kun je kiezen uit diverse originele kleuren. Voor een optimaal design kies je bovendien zelf de kleur van de opdruk en het gewenste lettertype. Bij dit Vaderdag cadeau kun je naast een leuke opdruk aan de buitenzijde ook nog kiezen voor een verborgen boodschap aan de binnenkant. Wij maken op deze manier elke sok persoonlijk met de tekst die jij daarvoor kiest!

Kussensloop met een persoonlijke boodschap

Ook prachtig en origineel is ons Vaderdag cadeau voor in het bed. Wat dacht jij van een kussensloop met een persoonlijke opdruk. Op een witte ondergrond van katoen kun je elke boodschap kwijt. Het bedrukte kussensloop vormt een humoristisch Vaderdag cadeau dat je naar wens met één van de andere bedrukte Vaderdag cadeaus kunt combineren. Kies voor de opdruk een kleur die goed in de slaapkamer past. Ook het type letter en de uitlijning van de tekst kun je helemaal zelf bepalen!

Vier Vaderdag in een bedrukt keukenschort

Koken in de keuken of barbecueën in de tuin. Wie wil dat nu niet? Precies, een keukenschort met opdruk is een verpletterend Vaderdag cadeau. Zwart, blauw of oranje doet het altijd goed en voor een keukenschort verzin je makkelijk een grappige tekst. Maak van Vaderdag een feest en verzin er een passende maaltijd bij. Het keukenschort met opdruk past dan als Vaderdag cadeau helemaal in de sfeer. Wordt het een barbecue in de tuin? Bedenk dan hoe leuk een bedrukte muts hier boven staat!

Rompertje of slabbetje voor de jonge vader

Vaderdag cadeau - roze rompertjeMaar een Vaderdag cadeau hoeft niet altijd door vader zélf te worden gedragen. Want ook vaders met een pasgeboren kind kun je verwennen met een heel toepasselijk cadeau. Een rompertje voor zijn lieve kind in één van onze vrolijke kleuren, doet het fantastisch als Vaderdag cadeau. Dit geldt trouwens niet voor rompertjes alleen. Ook een slabbetje met opdruk zorgt voor een bijzonder vrolijke noot als je dit op Vaderdag geeft. De kleur van de opdruk en het lettertype zijn vrij te kiezen en als je wilt drukken wij voor de grap ook op de achterkant een tekst. Ga snel aan de slag met dit persoonlijke cadeau voor vader en kies bijvoorbeeld ‘I ♥ PAPA’ als tekst!
Heb je inmiddels door onze voorbeelden genoeg inspiratie gekregen? Neem dan gauw een duik in ons assortiment en kies het Vaderdag cadeau dat het beste past bij jouw vader, man of vriend. Alvast een plezierige Vaderdag toegewenst!