Wij hebben de drie leukste Vaderdag cadeaus voor je geselecteerd! Het antwoord op de vraag: “wat moet ik mijn vader nu weer cadeau geven?”, vind je in deze blog. Een cadeau voor je vader zoeken is erg lastig. Je kan er soms zó lang over nadenken dat je uiteindelijk besluit om niets te kopen, met als gevolg dat je last-minute toch weer iets ”moet” halen wat niet erg origineel is.

Vaderdag blog cadeau tips

Al onze cadeaus zijn geslecteerd en moeten aan de volgende voorwaarde doen:

  • Origineel: jouw vader mag het nog niet eerder gehad hebben en het liefst nog niet eens kennen!
  • Hij mag het niet zelf gevraagd hebben: verrassingen zijn altijd leuker!
  • Het moet persoonlijk zijn: het cadeau moet aan hem gegeven kunnen worden, maar niet snel aan iemand anders (wat bij bijvoorbeeld wijn wel het geval is).
  • Het cadeau moet lief zijn: een compliment of gebaar voor de persoon die het cadeau krijgt.

1. Vaderdag boxershort cadeauset

Vaderdag Set Super Papa

De absolute winnaar en nummer één onder de Vaderdag cadeaus is toch wel deze Super Papa boxershort, waar je zelf de tekst op de band kan bepalen. Je kan het zo gek niet verzinnen, maar alles is mogelijk. Meestal wordt er gekozen voor ” ❤️Super Vader Ruud ❤️” of ”❤️Sem’s Super Papa ❤️”op de voorkant. De boxershort zelf is helemaal voorzien van hartjes met daarin de tekst: ”Super Papa”. Geheel in dezelfde stijl krijg je er ook Vaderdag sokken bij zodat je vader van top tot teen weet dat jij gek op hem bent. Elke ochtend als hij dit setje aantrekt, zal hij stiekem wel een beetje trots zijn. En misschien zal hij het niet toegeven, maar hij zal de sokken met trots aan zijn collega’s laten zien. ”Kijk wat mijn kinderen van mij vinden!”

2. Baardscheerschort

Baardscheerschort zwart voorkant

Dit cadeau is voor je vader, maar je doet jezelf er misschien nog wel het meeste plezier! 😂Elke ochtend moet je vader zich weer scheren en jij, je moeder of ieder ander die de badkamer gebruikt, mag zijn tandenborstel weer vol kleine haartjes vinden. Zelfs als je vader geen lange baard heeft, zal hij zich toch regelmatig scheren. Het leuke aan dit cadeau is dat hij elke keer dat hij zich scheert weer aan jou zal denken. Met veel plezier zal hij de zuignappen op de spiegel plakken om de stoere baardhaartjes zo netjes mogelijk op te bergen!

3. Vaderdag sokken

Super Papa Sokken SetVergeet Happy Socks! Deze Vaderdag sokken zijn speciaal gemaakt voor jouw vader. Waarbij de zwarte en blauwe sokken passen bij onze Super Papa setjes, zijn de groene sokken een verzameling waar elke vader voor staat. Elke waarde is vertaald naar een afbeelding die in de sokken verweven is.

  • De spierbal staat voor de sterkste vader
  • De lamp staat voor zijn oplossingsvermogen
  • De smiley staat voor zijn vrolijkheid 🙂
  • De strik omdat hij jou manieren heeft bijgebracht
  • En de trofee’s omdat hij simpelweg de beste is!

Als hij wel eens vrolijke sokken draagt, dan zijn deze sokken hét cadeau voor jouw vader. Naast de set zijn de sokken ook los verkrijgbaar!

Bonus tip 1

Achterkant Super Papa AnsichtkaartVaderdag kaartHet doel van al deze cadeaus hierboven is om een gebaar van liefde en waardering aan je vader te laten zien. Namens zelf of namens je kinderen als die nog wat jonger zijn. Wij zeggen wel eens, een kaart zegt meer dan 1000 woorden… Maar ik denk dat er niks krachtiger is dat je gevoel uit te spreken of op te schrijven. Daarom hebben we ook geheel in stijl met de boxer en sokken een Super Papa kaart ontworpen. Voor: ”The man, the myth, the legend” is het extra bijzonder als je uitspreekt wat hij voor je betekend en waarom je zo blij met hem bent. Geef daarom ook deze leuke Vaderdag kaart met een handgeschreven lieve tekst cadeau.

Bonus tip 2

We vroegen ons af, hoe zorg je ervoor dat jouw vader de leukste Vaderdag ooit heeft? Ik dacht, hij moet het gevoel hebben dat zondag 16 juni alles om hem draait, de hele dag door!

Met dit in gedachten, kwamen we op het idee voor Vaderdag liefdes waardebonnen. We hebben negen verschillende bonnen ontworpen en mooi opgemaakt in een gratis te downloaden PDF. Hier vind je bonnen ter waarde van: ”Een complimentje” of ”Onze leukste herinnering samen”. Het is het idee dat je deze bonnen thuis uitprint en daarna met nietjes in elkaar zet. Nadat je het aan je vader hebt gegeven, mag jouw vader de bonnen de hele dag door bij je inwisselen. Wij dachten dat het leuk is om er elk uur een in te wisselen. Zodat hij de hele dag kan genieten van Vaderdag!

Als je nog meer inspiratie zoekt, kijk dan op onze Vaderdag pagina. En vergeet niet op tijd te bestellen, want zondag 16 juni is het al zover!

Liefs,

Michael Tesselaar