Sinterklaascadeaus onder 25 euro?

Sinterklaas is alweer in het land! Uiteraard is hij druk bezig om last minute nog alle Sinterklaascadeaus te kopen. Zodat alle kinderen maar ook opa’s en oma’s, vaders, moeders, broers, zussen, vriend(in) en ook vrienden van jou weer een volle schoen krijgen. In 2016 valt 5 december op een maandag. Dus de kans is groot dat Sinterklaas zelfs vlak voor het weekend nog even aankopen gaat doen. In dit artikel hebben we de leukste Sinterklaascadeau tips voor onder de €25 euro samengesteld. Al deze cadeaus kan je zelf ontwerpen en aanpassen met een persoonlijk tekst!

De drie leukste Sinterklaascadeaus onder de €25 op een rij:

sinterklaascadeau1. Onderbroek met tekst bedrukken €14,95 – €22,50

Je leest het goed, je kan bij ons een onderbroek laten bedrukken. Het is heel simpel. Jij geeft via deze link aan welke tekst jij op de band van de boxershort wilt hebben en wij bedrukken dat erop! Je kan het dus alle teksten verzinnen en wij bedrukken die voor je. Waar normaal gesproken de naam van een duur merk staat, kan je dit keer bijvoorbeeld je eigen naam laten bedrukken. Of als je heel erg verliefd bent, laat je gewoon de naam van jou en je vriend(in) op de rand bedrukken. Je kan er zelfs een mooi rood hartje tussen laten bedrukken! Heb jij ooit van een origineler cadeau gehoord onder de 25 euro?

2. Sokken met naam bedrukken €12,50 – €15

Sinterklaascadeau sokken Een ander leuk idee zijn bedrukt sokken. Hier geldt hetzelfde voor. Jij kan bij onze sokken zelf bepalen wat wij er voor jou op gaan bedrukken. Misschien wel het allerleukste Sinterklaascadeau voor je vader of opa. Wanneer ze vaak in pak naar hun werk gaan of netjes gekleed. Verschijnt er opeens iets heel grappigs of juist liefst onder hun broekspijp vandaan. Gegarandeerd dat ze daar reacties op zullen krijgen, en jij daarmee ook natuurlijk!

3. Muts met opdruk bedrukken €14,95

Sinterklaascadeau - Muts met naam bedrukkenMet de winter in het vooruitzicht is een muts geen overbodige luxe. Maar hoe leuk is het als je een muts krijgt die niemand anders op de wereld heeft. Een muts die speciaal voor jou gemaakt is met een tekst die alleen voor jou van toepassing is? Ook dit kan je bij ons laten bedrukken, met of zonder hartjes ertussen! Teksten zoals Super coach of een grappige bijnaam komen bij ons vaak voorbij! Maar hier geldt ook weer, wees creatief, want jij bepaald zelf wat je op jouw muts bedrukt wilt hebben :).

Wanneer jij als Sint vandaag voor 16:00 uur nog een bestelling plaatst, ontvang je deze de volgende werkdag via PostNL nog in huis! De bestellingen vallen bij jou gewoon door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!