Sinterklaas

Sinterklaas cadeau

 

Sinterklaas

Op 5 december is het weer zover: pakjesavond. De leukste en gezelligste avond van het jaar! Sinterklaas zal het ook dit jaar weer ontzettend druk hebben. De goedheiligman moet alle kinderen, en natuurlijk ook volwassenen, van cadeaus voorzien. Een pittig klusje. Daarom hebben wij, speciaal voor sinterklaas, een aantal hele fijne cadeaus geselecteerd die iedereen wel zou willen hebben. Ook sinterklaas koopt zijn cadeaus bij MijnCadeau!

Een origineel cadeau

Natuurlijk is het krijgen van een cadeautje, en zeker van sinterklaas, leuk. Het is echter nog veel leuker om een gepersonaliseerd cadeautje te krijgen. Daarom hebben wij verschillende cadeaus die sinterklaas voor jou kan opleuken met zelfbedachte teksten, grapjes of boodschappen. Je voelt je dan toch een beetje speciaal. Iedereen wil wel zo’n uniek, bedrukt cadeau.

Kleding bedrukken

Sint-nicolaas is ook de jongste niet meer en kan wel wat tips voor originele cadeaus gebruiken. Wij hebben er één: laat een kledingstuk bedrukken. Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde onderbroek of bedrukt rompertje? Precies, niets. Dat denken wij dus ook. Sinterklaas hoeft niet meer verder te zoeken, want voor kleding met een persoonlijke tekst of boodschap is de goedheiligman bij MijnCadeau aan het juiste adres! Zet onze website dus maar op je verlanglijstje, dan moet het goed komen met jouw 5 december cadeau.

Humor

We hebben wat research gedaan en kwamen erachter dat sinterklaas wel van een grapje houdt. Mooi. Wij ook namelijk. En we denken dat ook jij wel van een beetje humor houdt. Onze onderbroeken, strings of t-shirts zijn perfect voor een humoristische boodschap. Denk aan een telefoonnummer of een zin als ‘schudden voor gebruik’. Humor! Check andere leuke voorbeelden van bedrukte kleding.

Schoencadeau

Ook voor in de schoen hebben wij het perfecte cadeau. Wat dacht je van een bedrukte onderbroek of zwemshort? Past in iedere schoen en kan bovendien behoorlijk grappig zijn. De sint heeft mazzel, want we letten ook op de prijs. Een schoencadeau kan natuurlijk niet al te duur zijn. Dat snappen wij. Sinterklaas moet ook op de centjes letten.

Haast?

Haastige spoed is zelden goed, maar wel als je bij ons een uniek sinterklaas cadeau bestelt. Wij houden namelijk wel van snelheid. Daarom: op werkdagen voor 16:00 bestelt, morgen in huis. Makkelijk hé!