Rompertje bedrukken met naam?

Is er een baby op komst? Hoe leuk is het om op kraamvisite te gaan, terwijl je een rompertje heb laten bedrukken met de naam van de nieuwe telg erop bedrukt! Laat je op werkdagen voor 16:00 uur een rompertje bedrukken, dan zorgen wij ervoor dat je deze de volgende werkdag in de brievenbus hebt!

roze rompertje

Rompertje bedrukken

Nieuwe telg!

Wat is er mooier dan nieuw leven? Ben je een trotse oom of tante geworden? Heb je er een nieuw neefje of nichtje bij? Of ben jij de trotse ouder of broer/zus geworden? De beschuitjes met muisjes staan al opgediend en voordat je de uitnodiging binnen hebt kan je bij ons al een rompertje laten bedrukken. Je kan zelf de kleur van het rompertje. Roze voor een meisje of blauw voor een jongen kiezen. Daarnaast kan je ook nog voor een neutrale witte kleur gaat als je bijvoorbeeld weet dat iemand zwanger is geworden, maar het geslacht nog onbekend is.

Zelf ontwerpen

Je kan bij ons kiezen uit vijf lettertype: Kristen ITC raden wij aan bij een meisje. Het lettertype Rockwell is een stuk stoerder en doet het goed bij de jongens. In onze nieuwe ontwerp tool kan je de voorbeelden van de tekst, lettertype en kleur lettertype helemaal naar wens aanpassen. Ook de grootte van de tekst kan je zelf instellen. Zodat je precies kan zien hoe het rompertje er in het echt uit komt te zien.

besuit met muisjes

Vandaag besteld, vandaag verstuurd!

Al onze cadeau’s worden met PostNL verstuurd via de brievenbus, dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten tot dat de postbode aanbelt. Nee, zelfs als je aan het werk bent, ligt jouw bestelling aan het einde van de dag op de deurmat. Zodat je ’s avonds gewoon de show kant stelen met je cadeau!