Moederdag

10 mei is het moederdag! Wij kunnen je uiteraard helpen met een origineel bedrukt cadeau. Echter mag je ook zelf aan de bak. Het ontbijt op bed mag niet ontbreken (vergeet de verse jus niet). Op de basis school gaan de kinderen vaak iets moois knutselen en de klusjes in huis worden op moederdag uiteraard door de kinderen gedaan.

Moederschap

Het moederschap staat ook wel bekend als de zwaarste baan die er is. Toen je klein was zorgde je ervoor dat je moeder geen oog dicht deed terwijl ze probeerde te slapen. Als puber was jij het met alles oneens, om er maar oneens mee te zijn en nu je steeds meer je eigen leven begint te lijden krijg je door hoe belangrijk en veel ze voor je heeft gedaan al die jaren. Daarom mag ze wel even goed in het zonnetje gezet worden op 10 mei. Stijg dit jaar boven jezelf uit, ze zal het waarderen.

Cadeau tips

Om goed voor de dag te komen moet je natuurlijk met iets beters komen dan een bosje rozen. Laat iets persoonlijks voor haar maken bijvoorbeeld een foto op canvas van jullie tweeën. Zolang het maar iets unieks is wat niemand anders krijgt zit je goed.

Kookschort bedrukken

Hoe cliche het ook mag klinken, de moeder is meestal de vrouw die het lekkerste kan koken en dit vaak ook s’avonds doet. Hoe leuk is het dan om een kookschort met daarop: Liefste mama van de hele wereld. Te bedrukken? Je kan er zelfs nog jouw naam bij zetten en wat denk je van een leuk hartje?

String met grappige tekst bedrukken

We weten natuurlijk niet hoe jou band is met je moeder. Maar als het je beste vriendin is kan je natuurlijk ook lekker grappig uitpakken en je moeder een string cadeau doen, met liefste moeder of andere gekscherende tekst. Je weet op deze manier in elk geval zeker dat je de lachers op je hand krijgt!