We zoeken: Een kanjer voor de klantenservice voor onze liefdesfabriek in Heerhugowaard! 😍

Jij wordt deel van een onwijs gezellig team en gaat al onze lieve klantjes te woord staan via de e-mail, WhatsApp, Facebook en telefonisch. Tijdens de drukke cadeaumaanden (+/- half oktober tot en met +/- half februari) hebben wij veel contact met onze klanten. Klachten zijn gelukkig maar een klein gedeelte van onze klantenservice. De voornaamste reden dat mensen ons benaderen is hulp. In de meeste gevallen zal jij de mensen voorzien van cadeautips en het beantwoorden van hun vragen. Wij geloven dat een vriendelijke en persoonlijke benadering de oorzaak is van de goede band die wij hebben met onze klanten en het toegankelijke imago dat wij uitstralen. Jij bent dé schakel tussen het proces en de klant en dé stem van MijnCadeau! Zowel in het Nederlands, als in het Duits, Frans en soms Engels (maar geen zorgen, daar hebben wij hulpmiddelen voor 😉). Klaar om van iedere (potentiële) klant een MijnCadeau-vriend te maken?!

Zijn wij opzoek naar jou?

 

 

 

 

 

 

 

Werken bij ons betekent: Werken in een gezellig team van vooral vrouwelijke collega’s in alle leeftijden! Omdat we in de drukke maanden elke dag veel bestellingen binnenkrijgen, zit het tempo er altijd goed in. Je bent niet vies van hard werken, maar houdt ook zeker van een gezellig praatje en het liefst blijf je op de vrijdagmiddagborrel hangen tot een uur of 20:00 / 21:00. We zijn een hecht team, waarbij collega’s vaak naast het werk nog met elkaar afspreken om leuke dingen te doen. Maar dit is natuurlijk geheel aan jou!

Over MijnCadeau:

MijnCadeau is een uit de hand gelopen hobby. Wij zijn van een leuke onderbroeken-bedruk-webshop inmiddels uitgegroeid tot een ”echt” bedrijf dat zelfs in meerdere landen succesvol is (of probeert te worden 😉). We zijn opgestart in Nederland maar inmiddels hebben we ook klanten in België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. We hebben al meer dan 100.000 klanten geholpen met het verspreiden van liefde. Bijna elk cadeau dat wij verkopen wordt door ons zelf gepersonaliseerd met een eigen opdruk voor elke unieke klant. En dít is pas het begin! Onze cadeaus verkopen het best rondom feestdagen zoals Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag. Op dit moment is ons meest populaire cadeau de gepersonaliseerde hartjes set (boxer & string). We tillen MijnCadeau super graag nog een niveau hoger! Met jou!

Onze liefdesfabriek

Onze eigen liefdesfabriek (cadeauproductie) bevindt zich in Heerhugowaard. Hier wordt door een team van gemotiveerde collega’s elke dag gestreden om de bestellingen die vóór 16:00 uur zijn besteld dezelfde dag nog te personaliseren en te versturen!

 

Wij zijn wij?

Michael Tesselaar

Michael is 29 jaar jong en ondernemer in hart en nieren. Hij begon op zijn 14de met zijn eerste bedrijf en heeft inmiddels al in Quote, Business Insider, The Huffington Post en Forbes gestaan. Naast MijnCadeau startte hij o.a. Coworkparadise. Hij is dyslectisch, wat elk spelfoutje in deze vacature en tegelijkertijd ook zijn creativiteit verklaart ;). Michael is een echte teamspeler die gezonde lef, met een dosis optimisme combineert. Hij zet graag de grote lijnen uit.

 

Gijs Veenstra

Gijs is de logistieke eindbaas van het team. Na een afstudeerstage bij KLM, was het tijd om MijnCadeau georganiseerder te laten verlopen. Zijn eerste taak; zorgen voor een leuk en hecht team in de productie. Inmiddels heeft hij zich ontpopt tot een ware octopus en weet hij zowel het team, als de klanten tevreden te maken. Gijs zijn dag is pas succesvol als er minimaal 1000 bestellingen de deur uit zijn. Hij houdt van reizen en gezelligheid. In zijn vrije tijd runt hij ook nog eens een eigen biermerk!

 

Jij? 🙂

Je houdt ervan om met mensen te werken. Jij bent pas tevreden wanneer er voor iedere klant een oplossing is waar zij zich goed bij voelen. Je bent georganiseerd en gefocust, weet goed de balans te vinden tussen gezelligheid wanneer het rustiger is en een tandje erbij wanneer het drukker wordt en beschikt over een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Je woont in Heerhugowaard en bent flexibel met extra werken wanneer dit nodig is i.v.m. onverwachte drukte. In verschillende situaties op de juiste manier communiceren is kinderspel voor jou en jij zal geen moeilijk gesprek uit de weg gaan. Een goede review over de service van MijnCadeau is een kroon op jouw werk!

Waarom?

Bij MijnCadeau hebben wij het gevoel dat mensen heel graag aan elkaar willen laten zien hoe belangrijk zij voor elkaar zijn, maar dat een gebrek aan creativiteit en lef de grootste uitdaging is. Wij verkopen nu al heel veel cadeaus, maar onze ambitie is nog veel groter! We willen ervoor zorgen dat iedereen die om een ander geeft, dit ook meer gaat laten blijken.

Er is niets mooiers in de wereld dan het gevoel van liefde en verliefdheid. Jij gaat mensen helpen dit te tonen! ❤️

Hier kom jij in beeld. 

We zijn voor de drukke periode opzoek naar iemand die onze klantenservice op zich kan nemen.

Denk hierbij aan:

 • Beantwoorden van de e-mails;
 • Beantwoorden van WhatsApp berichten;
 • Beantwoorden van berichten via Facebook;
 • Beantwoorden van telefoontjes van klanten (alleen NL & BE);
 • Beantwoorden van de klant-kwesties via bol.com (alleen NL & BE);
 • Het geven van cadeautips op basis van klantvragen;
 • Het oplossen van problemen (in samenwerking met de productie);
 • Dit alles voor onze klanten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Om dit alles goed te kunnen doen, ben jij:

 • ✅Vloeiend in de Nederlandse taal;
 • ✅Klantvriendelijk;
 • ✅Bekend & handig met de computer;
 • ✅Flexibel, rondom de feestdagen is het extra druk, daarbuiten heb je (nog) meer vrijheid dan normaal;
 • ✅Georganiseerd;
 • ✅Een vrolijk en een gezellig persoon die graag met andere samenwerkt, maar je ook alleen goed kunt redden;
 • ✅Iemand die zich goed kan focussen op één taak;
 • ✅Iemand bent die opportunistisch is en altijd het positieve in mensen en situaties ziet;
 • ✅Mocht je Duits en/of Frans spreken is dit een pré, leuk meegenomen!

Wat bieden wij jou?

 • Salaris.
 • Een gezellig bedrijf met een missie.
 • Een gezellig kantoor vlakbij station Heerhugowaard (Stationsplein 99)
 • Ongekend goede werksfeer en vrijdagmiddag borrels die je niet snel zal vergeten (of juist wel ;)).
 • Korting op alle cadeaus die we verkopen.

Rechts swipen?

Denk je dat jij dé perfecte toevoeging voor MijnCadeau bent en lijkt je dit ook echt een fantastisch job? Dan willen we je à la MijnCadeau de volgende opdracht meegeven.

Je beantwoordt de volgende drie vragen:

 1. Wat is het meest romantische wat je ooit hebt gedaan voor iemand anders?
 2. Hoe zou jij zelf graag verrast willen worden?
 3. Waaruit blijkt dat jij gezelligheid en hard werk kan combineren?

Stuur jouw antwoorden en een introductie van jezelf (eventueel + CV)  op naar gijs@mijncadeau.nl.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Michael