Kerstcadeau

Kerstcadeau mannen

De leukste kerstcadeaus voor mannen – in deze blog hebben we de beste kerstcadeaus voor jou op een rijtje gezet! Je wilt natuurlijk wel iets origineels geven dit jaar! In het overzicht hieronder vind je de beste kerstcadeaus voor: vriend, vader, broer, opa en nog veel meer kerstcadeaus voor hem of haar! We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om een leuk cadeau voor jongens te vinden. Vaak vragen ze simpele dingen zoals ‘onderbroeken’ en ‘sokken’.  Dat probleem is nu opgelost, nu jij zelfs van deze onzinnige cadeaus iets liefs en persoonlijks kan maken! Ga je voor een veilige muts bedrukken of ga je voor wat originelers? Laat dat maar aan ons over!

Kerstcadeau vriendje

Kerst Boxershort Laten Bedrukken

Voor jouw vriend, wil je alleen het allerleukst en beste Kerstcadeau! Het moet persoonlijk, maar ook een lief gebaar zijn. Een Kerst boxershort bedrukken is het leukste budget Kerstcadeau! Je kunt bij ons namelijk jouw eigen tekst hierop laten bedrukken. Zo kun je jouw naam ‘hartje’ de naam van je vriend op de voorkant zetten en de achterkant bedrukken met de datum dat jullie een relatie hebben gekregen.

Kerstcadeau broer

Je broer is misschien wel de lastigste klant om te verrassen met de feestdagen. Je wilt iets liefs geven omdat je gek op hem bent, maar hem ook wel een beetje plagen, want dat heeft hij immers altijd bij jou gedaan ;). Mannen en broers houden van functionele cadeaus. Een Kerst onderbroek of Kerst sokken zullen ze nog maanden lang na de feestdagen blijven dragen! Elke dag denkt hij zo nog een beetje aan dit cadeau, ipv iets te kopen wat na een dag al opgegeten of gedronken is bijvoorbeeld.

Kerstcadeau vader

Zwarte Super Papa Sokken

Je vader verdient al helemaal een tof cadeau met Kerst! Speciaal voor vaders hebben wij onze Super Papa boxershort en sokken set ontworpen! Een ode aan de belangrijkste man uit je leven, kan je zo cadeau geven. Zet hier ook de naam van je vader op de band en laat deze door ons bedrukken. Ik weet zeker dat je geen unieker cadeau dan dit gaat vinden voor jouw oude heer.

Jouw bestelling helemaal afmaken!

Het is nu mogelijk bij MijnCadeau om jouw kerstcadeau mannen helemaal te laten inpakken in onze gloednieuwe liefdesdoos! Doe er een persoonlijke kerstkaart bij en jouw bestelling is helemaal compleet! Bestel jij nu vóór 16:00 uur, dan heb jij jouw kerstcadeau morgen in huis! Maak samen met ons kerst 2019 onvergetelijk voor de mannen! 😍