Jubileum

jubileumcadeu

Jubileum

Ben jij er ook altijd als de kippen bij als er iets te vieren is? Wij ook! Wij houden ervan om dingen te vieren. Dus niet alleen verjaardagen, maar ook zaken als jubileums. Want een mooi jubileum is altijd reden voor een feestje. En bij een feestje horen cadeaus. Voor dat laatste ben je bij MijnCadeau aan het juiste adres. Leuk dat je er bent!

Feest

Of je nou 20 jaar getrouwd bent of 12 jaar bij je werkgever in dienst bent, wij vinden het reden voor een flink feest. Een jubileum is namelijk iets om trots op te zijn. En iedereen mag het weten. Natuurlijk verdienen mensen die zo’n bijzondere prestatie hebben geleverd een mooi cadeau. Zo’n jubileum is vaak niets niks. Kom daarom met een mooi cadeau.

Origineel cadeau

Wij zijn goed in het maken van leuke, originele cadeaus, al zeggen we het zelf. Bij ons heb je de mogelijkheid om alles te laten bedrukken. We hebben onderbroeken, mutsen en zelfs sokken. Al deze producten kan je door ons met een zelfgekozen tekst laten bedrukken. Dat doen we graag voor je. En het kost je maar weinig moeite.

Wees creatief

Het is wel belangrijk om een beetje creatief te zijn bij het samenstellen van je cadeau. De mogelijkheden zijn eindeloos, maak er dus gebruik van! Verzin een leuk grapje of plaats een prikkelende boodschap op je cadeau. Vele klanten gingen je al voor en wat zij verzonnen vonden wij vaak erg grappig. Kan je daar overheen? Bekijk deze pagina voor een aantal mooie voorbeelden. Doe er je voordeel mee!

Levering

Natuurlijk heb je geen zin om heel lang te moeten wachten op je cadeau. Wij houden daar zelf ook niet van. Daarom gooien we er een beetje tempo. Als je op werkdagen voor 16:00 een cadeau bestelt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog. Een dag later kan je dan een bezorger van Post NL verwachten. Makkelijk toch?