Housewarming

housewarmingcadeau2Housewarming

Een nieuwe woning is vaak een leuke aangelegenheid. Misschien ga je wel veel groter wonen. Of kleiner, want dat kan natuurlijk ook fijn zijn. Bij MijnCadeau houden we wel van feestjes. Laat een nieuw huis nou een mooie reden zijn om een flink feestje te geven. Housewarming!  Je raadt het al: daar horen natuurlijk cadeaus bij!

Feestje!

Ben je uitgenodigd voor een housewarming? Leuk! Housewarmings zijn vaak prima feestjes, want nieuwe woningen feesten nou eenmaal lekker. Je moet natuurlijk wel met een leuk cadeau aankomen. Gelukkig heb je ons gevonden, wat bij MijnCadeau ben je voor een gaaf cadeau aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende cadeaus, er is keuze genoeg. Je vindt altijd wel iets leuks.

Kom met iets origineels

Nu kan je natuurlijk aankomen met een standaard bosje bloemen of een envelop met wat centjes, maar wij vinden dat eigenlijk een beetje saai. Het kan veel leuker. Kom met iets verrassends! Niet alleen voor jou leuk om te geven, ook heel leuk om te krijgen. En ja, dat weten wij uit ervaring. Op onze producten kan je een eigen tekst laten bedrukken. Wees dus creatief en kom met een mooie persoonlijke boodschap of een leuk grapje. Bekijk ook eens voorbeelden van klanten die je al voorgingen.

Laat iets bedrukken

Wij bedrukken onze producten graag en we zijn er ook nog eens goed in. We doen het dan ook al jaren en vele klanten kochten al een bedrukt product bij ons. Je kan gaan voor een bedrukte onderbroek, maar een bedrukte kussenhoes of muts is natuurlijk ook eg leuk. Daarbij is het allemaal ook nog eens erg simpel Jij vult je zelfverzonnen tekst in, wij bedrukken het op je cadeau. Probeer het eens!

Levering

Morgen al een housewarming? Geen probleem. We houden namelijk niet alleen van bedrukken, maar ook van snelheid. Daarom verzenden wij je cadeau dezelfde dag nog als je het voor 16:00 bestelt. De volgende dag komt een postbezorger van Post NL langs met je cadeau! Veel plezier bij de housewarming!