Een uniek Valentijnscadeau voor hemHet dragen van een onderbroek? We denken er niet bij na. Natuurlijk dragen we er één, maar hoe lang doen we dit eigenlijk al? In ieder geval is het een gewoonte die begon, al lang voordat het Valentijnscadeau voor hem werd uitgevonden. Een onderbroek dragen we vermoedelijk al sinds de late Middeleeuwen. Die onderbroek was er natuurlijk niet plotseling. Hij werd vooraf gegaan door het dragen van een lendendoek. Dit kledingstuk voor mannen wordt nog steeds gedragen door inheemse bevolkingsgroepen in andere delen van de wereld. Dit zijn bevolkingsgroepen waar, laten we maar zeggen, de Hartjes boxershort nog niet zijn intrede heeft gedaan. Het zijn bevolkingsgroepen die geen Valentijnsdag vieren, want zij leven nog in de natuur. Daar geven ze elkaar geen Valentijncadeau, want dat is vooral iets wat gebeurt in ons deel van de wereld.

Wat dacht je van een Valentijn boxershort?

Een prachtig Valentijnscadeau voor hem is de Valentijn boxershort. Je geeft je vriend of man daarmee niet alleen een nieuw kledingstuk cadeau, zo’n cadeau voor Valentijnsdag 2018 is vooral ook erg leuk. Denk eens aan de mogelijkheden die het geven van zo’n Valentijn onderbroek biedt. Je kunt kiezen voor onze Hartjes boxershort en die vervolgens met een originele tekst laten bedrukken. Maar je hoeft natuurlijk niet alleen voor onze Hartjes of Cupido boxershort te gaan, want ook een Valentijnscadeau voor hem in een andere look staat natuurlijk uitstekend. Welke mogelijkheden je voor Valentijnsdag allemaal hebt, leggen we je in dit verhaal heel duidelijk uit. Maar eerst nog even wat aandacht voor het ontstaan van de boxershort zelf.

Wanneer is de boxershort eigenlijk ontstaan?

Want al lang voordat dit Valentijnscadeau voor hem ontstond, werd er al Valentijnsdag gevierd. De bijzondere nadruk op de datum van 14 februari, gaat terug tot het jaar 496. Dat was het jaar waarin Paus Gelasius deze dag uitriep tot Dag van de heilige Valentijn. Uiteraard werd er nog niet direct een feest met cadeautjes gevierd, maar de grondslag voor een feest op deze datum ontstond daarmee wél. Valentijnsdag bestond dus al toen de boxershort verscheen. Want die kwam pas tevoorschijn in de jaren dertig van de vorige eeuw. De voorganger van onze huidige Valentijn onderbroek werd in die periode als ‘ruimvallende onderbroek met pijpjes’ geïntroduceerd. De Valentijn boxershort van nu valt juist niet meer ruim. Hij vormt zich naadloos rond het lichaam van de drager. De eerste boxershorts werden alleen gedragen door mannen. Tegenwoordig bestaat dit onderscheid niet meer, maar ter gelegenheid van Valentijnsdag kozen we ervoor om onze Hartjes boxershort als ‘Valentijnsdagcadeau man’ te presenteren.

Ook voor andere gelegenheden dan alleen Valentijnsdag 2018

Zoek je dus naar een origineel Valentijnscadeau voor hem, dan ben je bij ons precies aan het juiste adres. Maar vergeet niet dat we er het hele jaar door ook gewoon zijn. Dus ook wanneer het géén Valentijnsdag is helpen we jou aan vrolijk bedrukte boxershorts. De tekst pas je moeiteloos aan bij de tijd van het jaar. Je verzint hem immers helemaal zelf. Bovendien houden we het niet bij bedrukte onderbroeken alléén. Zo helpen we je bijvoorbeeld ook in een handomdraai aan vrolijk bedrukte sokken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je vindt het wel bij ons. En vind je jouw idee niet terug in onze webshop, stel ons dan gewoon een vraag. Dan gaan wij aan de slag om er toch voor te zorgen!
Nu we het toch over bedrukte sokken hebben, voor Valentijnsdag 2018 ontwierpen we mooie Hartjes sokken voor bij de Cupido boxershort. Zie jij je man, of misschien je vriend, al gaan, huppelend door het huis en slechts gekleed in een boxershort en sokken die volledig met hartjes bedrukt zijn? Wij kunnen ons wel voorstellen hoe grappig dat zal zijn!

Een set van Hartjes of Cupido boxershort met Hartjes sokken

Natuurlijk maak je iederéén blij met zo’n uniek Valentijnscadeau voor hem. Je vrienden tijdens dat grote Valentijnsfeest, je oom die je slechts één keer per jaar ziet, of natuurlijk je opa. Valentijnsdag 2018 is een dag om lekker gek te doen. Daarbij is het ook erg handig dat wij er dit jaar voor kozen om de Cupido of Hartjes boxershort en Hartjes sokken als combinatie setje aan te bieden. Als je dit bij ons bestelt, ben je in één keer klaar en kun je rekenen op goedkeurende blikken van iedereen in je omgeving. Want dat is ook veel waard. Waarschijnlijk ben je uniek met je bedrukte Valentijn boxershort, behalve natuurlijk als je iedereen over onze website vertelt!

Uitstekend Valentijnsdagcadeau man tegen de kou

Heb je de smaak eenmaal goed te pakken, laat dan ook gelijk een muts met naam bedrukken. Met een Valentijncadeau dat bestaat uit sokken, boxershort en muts samen, kan de dag al helemaal niet meer stuk. Geef je als Valentijnsdagcadeau kleding aan je geliefden, dan zit je trouwens sowieso helemaal goed. De winter is nog in volle gang en iedereen zorgt dat hij er warm bij zit. Met dit Valentijnkado langs de ijsbaan staan is in februari nog heel goed mogelijk. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat er in deze maand een Elfstedentocht werd verreden. Vooral die bedrukte muts steekt er in zo’n geval bovenuit. De Hartjes sokken en Hartjes boxershort zorgen op zo’n moment in stilte voor een aangename warmte.

Laat je liefde uitbundig blijken op Valentijnsdag

Oorspronkelijk vierden we Valentijnsdag als de dag waarop een verliefde persoon zijn of haar stille liefde met een presentje verraste. Met zo’n Valentijnsdagcadeau liet  de verliefde persoon voor het eerst zijn of haar verliefdheid in het openbaar blijken. Inmiddels is Valentijnsdag uitgegroeid tot het grote feest van de liefde. Op Valentijnsdag 2018 mag iedereen dus laten zien dat hij of zij van een ander houdt, of op z’n minst aan een ander denkt. Ons Valentijnsdagcadeau helpt hier op een vrolijke manier aan mee. Sinds wanneer wordt Valentijnsdag in Nederland eigenlijk zo uitgebreid gevierd? Dit begon vooral vanaf het midden van de jaren ‘90. Natuurlijk bestond het Valentijnsdagcadeau man ook al wel voor die tijd, maar sinds het midden van de jaren ‘90 leek het plotseling door iedereen ontdekt te zijn.

Waarom jouw Valentijnsdagcadeau het best online bestellen?

Net als Sinterklaas en Kerst is ook Valentijnsdag commercieel gezien een belangrijk feest geworden. Allerlei winkels liggen vol met leuke spulletjes, maar een goed Valentijnscadeau voor hem bestel je toch vooral online. Dit heeft te maken met het persoonlijke karakter dat je kunt meegeven aan je online-cadeau. Bestel je de Hartjes boxershort en Hartjes sokken bij MijnCadeau.nl, dan kun je zelf de tekst verzinnen die er op moet komen te staan. Dit zal niet lukken met een kant-en-klaar product dat je uit een etalage kiest. Bij MijnCadeau.nl denken we ook graag met je mee. Vragen kun je eenvoudig per e-mail stellen op vragen@mijncadeau.nl. Wij vertellen je precies wat er allemaal mogelijk is en welke combinaties van onze producten je het beste kunt maken. Ook jouw vernieuwende ideeën voor een leuk cadeau kun je in jouw e-mail kwijt.

Valentijnscadeau voor hem: combi met andere bedrukte kleding

Dat er allerlei mogelijkheden zijn om met je Valentijn onderbroek te combineren, staat als een paal boven water. De Hartjes sokken noemden we al, maar is jouw man, vriend of andere ontvanger misschien ook een fervent barbecue fanaat? Laat dan een schort voor hem bedrukken. Het Valentijncadeau voor hem kan dan helemaal niet meer stuk. De tekst verzin je zelf en die kun je dus helemaal aanpassen aan de persoon. Vieren jullie ter gelegenheid van Valentijnsdag een vrolijk feest, dan is een bijpassende tekst helemaal eenvoudig te verzinnen. Maar ook met het bedrukte schort zijn we er nog lang niet. Je kunt er ook voor kiezen om als Valentijnkado een mooie pet voor hem te bedrukken. Die pet is zwart en geeft jouw vent een coole look. Overigens is onze bedrukte pet niet het enige hoofdbedekkende Valentijnscadeau voor hem. In plaats van een pet willen we ook graag een mooi gebreide muts met een leuke tekst voor je bedrukken.

Zwemshort laten bedrukken voor Valentijnsdag

Laten we nog even verder gaan. Desnoods kleed je de man aan wie jij het Valentijnscadeau geeft nog even verder aan. Een zwembroek om te gebruiken in de voorjaarsvakantie? Wij hebben hem voor je in huis en ter gelegenheid van Valentijnsdag 2018 zetten we er graag een vlotte tekst voor je op. Om even het juiste woord te gebruiken voor deze zwemkleding voor mannen: het gaat in dit geval om een zwemshort. We leveren hem in blauw en in rood, dus er is altijd een kleur die bij jouw man, vriend, oom of opa het beste past. Het Valentijnsdagcadeau man dat je bij ons koopt, is bedoeld om plezier mee te beleven. Doordat je de tekst naar eigen inzicht personaliseert, hoeft dat dus absoluut niet moeilijk te zijn. Nu is het mogelijk dat je het zelf niet zo makkelijk vindt om een leuke tekst te verzinnen voor Valentijnsdag. Ook dat is dan geen enkel probleem: Klik bovenin ons scherm even op ‘Leuke voorbeelden’ en je krijgt direct de inspiratie die je nodig hebt.

Kies een leuk hotelarrangement voor Valentijnsdag 2018

Maar je hoeft natuurlijk Valentijnsdag niet thuis of op bezoek te vieren. Steeds meer mensen kiezen ervoor om het Valentijnscadeau voor hem op locatie aan hun geliefde te schenken. Valentijnsdag 2018 wordt dus een dag om gezellig op stap te gaan. Naar een leuke stad in België bijvoorbeeld. Zo zijn er steeds meer hotels die op 14 februari 2018 Valentijnsarrangementen aanbieden. Een Valentijnsdag Hotelarrangement is vaak zonder boekingskosten en inclusief het diner. Kies je een leuke locatie uit om je Valentijncadeau te geven, dan kom je misschien wel in een hotel met wellness terecht. Hoe denk je dat de Valentijn onderbroek met die omgeving combineert? Dat is toch enorm lachen. Voor en na het saunabezoek komen de Hartjes boxershort of Hartjes onderbroek levensgroot in beeld. Zit je daarna samen aan het diner, dan is dit een mooi moment voor het tweede Valentijnsdagcadeau: De pet waar een leuke tekst op staat, of misschien laat je ons wel twee kussens met opdruk bedrukken!

Je Valentijn boxershort in een Belgisch café?

Valentijnsdag 2018 kun je zo leuk maken als je zelf wilt. Misschien kies je één van de romantische Belgische steden. Denk hierbij aan Antwerpen, Gent of Brussel. Tijdens het geven van je Valentijnsdagcadeau man proef je in al deze steden de gezellige sfeer. Maar heb je al eens aan Brugge gedacht? Deze Belgische stad wordt ook wel het Venetië van België genoemd. Precies de plek waar je met je man of vriend samen wilt zijn. In deze historische stad kun je naar hartenlust rondwandelen door oude straatjes. Je Valentijn boxershort schenk je hem dan bijvoorbeeld in een authentiek Belgisch café waar jullie even een tussenstop maken. Wist je dat je Brugge ook kunt verkennen per koets? Een plekje hiervoor kun je van tevoren online reserveren. Hoe romantisch wil je Valentijnsdag 2018 vieren?! Ook het ritje per koets is een prachtig Valentijnscadeau voor hem!

Met Cupido boxershort en Hartjes sokken in een vuurtoren

Maar niet alleen België heeft op Valentijnsdag 2018 volop sfeer te bieden. Ook de steden in Nederland vormen een prachtig decor. Denk hierbij aan Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Den Haag. Elk van deze steden heeft genoeg romantische plekjes te bieden waar je het Valentijnscadeau voor hem aan je geliefde kunt geven. Maar ook de kleinere steden zorgen voor gezelligheid en plezier. Bovendien komen er steeds meer bijzondere plekken bij, waar je het Valentijnsdagcadeau aan je man of vriend geven kan. Zo kun je soms overnachtingen boeken in een oud kasteel. Ook slapen in een vuurtoren behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Bedenk eens hoe mooi het uitzicht daar is. Maak eerst samen een gezellige wandel- of fietstocht door de omgeving, voordat je de ultieme set van Hartjes boxershort en Hartjes sokken als Valentijnsdagcadeau 2018 geeft. Valentijnsdag wordt een steeds belangrijker datum in het jaar. Een dag waarop soms de zon al warm schijnt, terwijl het op een ander moment nog flink winter is.

Geef jij je Valentijncadeau onder de Spaanse zon?

Hoe de weersomstandigheden dit jaar op 14 februari zullen zijn, valt nog niet te voorspellen. Toch kan het geen kwaad om naast een Valentijn onderbroek te kiezen voor een Valentijn muts. Want zeg nou zelf, ook al vlieg je voor de gelegenheid goedkoop naar een warme Spaanse costa toe, zo’n wintermuts hoort er gewoon bij! Overweeg je trouwens om rond die datum het vliegtuig te nemen naar Valencia of Málaga, wees er dan snel bij. Nu zijn de tickets nog goedkoop, maar als je te lang wacht stijgt de prijs met sprongen. Geef je het Valentijnscadeau voor hem tijdens een wandeling over het Spaanse strand, vergeet dan niet om een onvergetelijke selfie te maken voor je vrienden. Wat zullen die jaloers zijn op jullie, om ter gelegenheid van Valentijnsdag 2018 zo’n super origineel uitstapje te gaan maken. Waarschijnlijk breng je ze gelijk ook op een idee, waardoor zij volgend jaar op Valentijnsdag hetzelfde zullen doen.

Groot Brittannië en het vieren van Valentijnsdag

Misschien is het leuk om in verband met Valentijnsdag 2018 ook nog eens over een andere grens heen te kijken. Een grens waar een flinke zee tussen ligt. Het is namelijk best aardig om te weten hoe Valentijnsdag in Groot-Brittannië wordt beleefd. Want daar is deze feestdag al honderden jaren actueel. Aan de liefde voor vriend en vriendin wordt in dit land al veel langer dan in Nederland speciale aandacht besteed. Het Valentijnscadeau voor hem of haar was in Groot-Brittannië dus ook al veel langer actueel. De Nederlandse bloemisten begonnen mede op grond daarvan ook in ons land dit feest wat meer op de agenda te plaatsen. Al in de jaren vijftig van de afgelopen eeuw gaven ze de eerste aanzet daartoe. Terwijl de Britten Valentijnsdag al volop vierden, doet ons land pas sinds de jaren ‘90 volwaardig mee. Sindsdien heeft Valentijnsdag met het Valentijncadeau definitief goed wortel geschoten en neemt het een belangrijke plaats in naast Sinterklaas en Kerst.

Ons Valentijnsdagcadeau man is niet in prijs gestegen

De afgelopen paar jaar bleek uit onderzoek, dat het Valentijnsdagcadeau man te maken kreeg met stijgende prijzen. Ondanks het feit dat door de economische crisis niemands salaris steeg, werd voor het Valentijnsdagcadeau wél een prijsstijging gemeten. Bij MijnCadeau.nl doen wij hier niet aan mee. Door het jaarlijkse succes van ons Valentijn boxershort kunnen wij zonder moeite de prijs op hetzelfde niveau handhaven. Aan uitbuiting door prijsverhoging beginnen we dus niet. Het Valentijnscadeau voor hem moet immers een vrolijk gebaar blijven. Vooral de combinatie van Hartjes sokken en Cupido boxershort zorgt voor een aantrekkelijke set. Bovendien, hoe sneller je deze set bestelt, hoe eerder je er zeker van bent dat je het juiste Valentijnsdagcadeau man alvast in huis hebt liggen.

Lekker shoppen voor Valentijnsdag 2018 op onze website

Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk, als je bij MijnCadeau.nl zo’n prachtig Valentijnscadeau voor hem bestelt? Super eenvoudig natuurlijk. Als je op zoek bent naar een Valentijnsdagcadeau man, vul je in de Cadeaukiezer ‘Heren’ in. Je komt dan direct op de pagina terecht waarop je naar hartenlust kunt shoppen voor Valentijnsdag 2018. De Hartjes onderbroek staat bovenaan en daar is ook gelijk de muts met naam. Maar het leukste is dit jaar natuurlijk, om onze Hartjes of Cupido set te bedrukken. Dit betekent dat je de Hartjes of Cupido boxershort combineert met Hartjes sokken en ze als een setje bij ons bestelt. Maar dit is lang niet alles wat je tegenkomt op deze pagina. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om onze Liefdes boxershort te bedrukken. Ook hier kun je trouwens weer kiezen uit een prachtige set. Je combineert de Liefdes boxershort voor hem met de Liefdes string voor haar. Naast al deze attributen vind je op onze Valentijnsdag pagina ook de sokken, pet en kussenslopen voor hem en voor haar. Allemaal om naar hartenlust te bedrukken.

Je Valentijnsdagcadeau ontwerpen is heel eenvoudig

Oké je hebt gekozen om voor Valentijnsdag 2018 een Hartjes onderbroek te bestellen. Klik eerst op de button ‘Start met ontwerpen’. Een scherm met tekstvakken komt dan op je scherm. Misschien heb je al nagedacht over een leuke tekst of heb je op onze pagina ‘Leuke voorbeelden’ gekeken. Voor de tekst op deze Valentijn onderbroek kun je natuurlijk ook eerst even bij je vrienden te rade gaan. Uiteindelijk kom je altijd op een goed idee. Tik eenvoudig bij ‘Tekst voorkant’ de tekst voor de voorkant van je Valentijnsdag cadeau en kies hiervoor ook de gewenste kleur. Op Valentijnsdag draait alles om de liefde. Natuurlijk is er dus een button om een extra hartje in je tekst toe te voegen. Wij willen graag dat je jouw Valentijnsdagcadeau man zoveel mogelijk personaliseert. Daarom kun je zelfs met het lettertype naar eigen inzicht variëren. De tekst in het voorbeeldscherm wordt namelijk direct in het gekozen lettertype afgebeeld. Kies hierna de gewenste maat en bestel dan het Valentijnscadeau voor hem waar hij absoluut blij van wordt. Wist je trouwens dat de verzending gratis is?

Kies naast het Valentijncadeau ook iets uit voor jezelf

Dus ja, wil je dit jaar helemaal goed zitten met Valentijnsdag, dan neem je zo meteen een kijkje op ons scherm. Met name de kracht van het unieke ontwerp, zorgt ervoor dat jij op Valentijnsdag 2018 een onvergetelijke indruk achter laat. Dit geldt niet alleen als je het Valentijnscadeau man voor je stille liefde koopt. Ook voor je vriend die allang weet dat je van hem houdt, is zo’n Valentijn boxershort hartstikke cool. Vier je Valentijnsdag bij je vader thuis, dan verras je ook bij dat festijn je vader absoluut met zo’n origineel Valentijncadeau. Ook je opa en je oom lachen zich een ongeluk als je met een komische tekst aankomt die gedrukt is op een Valentijn onderbroek. Personaliseren is gewoon een toverwoord. Het betekent dat je de zaken helemaal naar je hand kunt zetten. Jij komt aanzetten met een uniek Valentijnscadeau voor hem dat gewoon niemand anders heeft. Ben je wel in de stemming voor een beetje pret, kies dan ook iets bijpassends uit voor jezelf. Een paar sokken met ‘Bring Mummy wine’ of een vrolijk bedrukt rompertje voor jullie kind, zorgt voor nog meer plezier op jullie Valentijnsdag. Begin direct met kiezen van je leukste Valentijnsdagcadeau. Als je nu bestelt heb je jouw cadeau op tijd in huis!