Dit is het allerleuskte kerstcadeau voor jouw vader! Of de vader van jouw kinderen! Met dit cadeau laat je hem weten hoe ontzettend gek je op hem bent, hoeveel je van hem houdt en wat voor Super Papa hij wel niet is.

Onze Super Papa onderbroek en sokken set is het liefste cadeau wat jij een vader onder de boom kan geven. De blauw stevige luxe cadeaudoos bevat een mega lieve boodschap, namelijk: Dat je ontzettend veel van jouw vader houdt. Omdat je dit niet altijd tegen hem zegt, hebben we deze set bedacht. Door een boxer en sokken set te geven, waar groot opstaat hoe geweldig hij is. Zeg je eigenlijk elke keer, wanneer hij dit ‘s ochtends aantrekt, ”Pap, ik hou van jou”. Een mooier cadeau kan ik mij niet bedenken.

Bij de set zit ook nog een matchende Super Papa ansichtkaart, deze kan je natuurlijk zelf beschrijven met lieve woorden.

Collega’s en vrienden zullen stik jaloers zijn op zo een leuk en origineel cadeau, want een ding is zeker. Hij gaat dit aan iedereen, te pas en te onpas laten zien!

De boxershort is beschikbaar in de maten Small tot en met XXL. De sokken zijn standaard in maat 40-46, deze zijn elastisch en daardoor passen ze nagenoeg altijd!

Als je dit kerstcadeau voor 22:00 uur ‘s avonds besteld, wordt deze dezelfde dag nog door ons ingepakt en verstuurd. 1-2 dagen later ontvang je dit cadeau voor slechts 24,95 in je brievenbus bezorgd.

Eindelijk een keer lachen als je jouw vader gaat verrassen met een cadeau voor de feestdagen of de vader van jouw kinderen natuurlijk. Want hij is natuurlijk ook een echte super papa!

Elke vader die deze set van zijn kinderen krijgt, hoe oud ze ook mogen zijn, zal apen trots zijn! Ik heb deze set voor mijn eigen vader ontworpen en hij draagt ze altijd en met trots! Het maakt eigenlijk niet uit of het onder zijn pak is of onder een spijkerbroek. volgens hem is het ook het perfecte feestdagen cadeau van 2023.

Verras jouw vader deze kerst daarom met dit cadeau!