De goedheilig man heeft het land nog niet verlaten of de Kerst gekte slaat alweer toe. Mariah Carey klinkt weer uit de speakers en de eerste Kerstbomen staan al opgetuigd. Met andere woorden het is bijna Kerst! En dat betekend dat er weer Kerst cadeaus mogen worden gekocht! Waar Sinterklaas vooral voor de jonge Kids een pakjes festijn is, staat de kerstman erom bekend dat hij vooral aan de oudere kids denkt. Gelukkig zijn wij er om de Kerstman van cadeau tips te voorzien.

Echt origineel kerst cadeau

Een echt origineel kerst cadeau is er eentje die niet standaard uit de winkel komt. Voor een echt Kerst cadeau moet je al gever moeite doen. Een speciaal signaal afgeven dat de persoon voor wie jij een cadeautje moet kopen, belangrijk voor je is. Dat doe je door iets te geven wat uniek is en speciaal voor hem of haar gemaakt. Dat is ook de reden dat wij producten bedrukken, zodat jij je eigen touch eraan kunt geven. Jouw eigen tekst maakt het cadeau persoonlijk en uniek. Custom made durven we zelfs te zeggen.
kerst banner onderbroe - MC

Ideaal cadeau

Je kan natuurlijk uit verschillende producten kiezen. Van een Kookschort voor je moeder tot een paar sokken voor je vader. Uiteindelijk gaat het allemaal om het idee, dat je moeite doet om iemand anders blij te maken met een kerst cadeau. En als er een tijd van het jaar is waarin warmte, gezelligheid en liefde samen komen, dan is dat wel tijdens Kerst!

Hoe werkt de bezorging?

Wanneer je bij MijnCadeau of een van haar webshops een een uniek cadeau laat bedrukken, wil je deze uiteraard met de Kerst dagen in huis hebben. Als je op werkdagen voor vier uur in de middag een bestelling plaatst heb je deze de volgende dag in je brievenbus. Ook op zaterdag! Op eerste en tweede kerstdag wordt echter niet bezorgd. Zorg daarom altijd dat je vóór 23 december 16:00 uur je bestelling plaatst. Zodat je deze tijdens de Kerstdagen gewoon onder de boom kan leggen!