Geboorte

Geboortecadeau

Geboorte

Wat is er mooier dan de geboorte van een kindje? Het moment dat de trotse ouders hun kindje na negen maanden zwangerschap in de arme houden, is onbetaalbaar. Wij van MijnCadeau zijn dan ook van mening dat kersverse ouders een mooi cadeau verdienen. En het kindje natuurlijk ook. Die heeft het ook niet makkelijk gehad. Lekker verwennen dus!

Een persoonlijk cadeau

En hoe doe je dat beter dan met een bedrukt cadeau van MijnCadeau? Wij hebben de perfecte, persoonlijke cadeaus in huis. Voor de trotse ouders, maar ook voor het kind. We kunnen bijvoorbeeld een keukenschort bedrukken voor moeders, en een mooi rompertje voor de baby. Doordat je bij ons de mogelijkheid hebt om alles te laten bedrukken, kom je altijd met een uniek en persoonlijk cadeau. Wij weten uit ervaring dat mensen dat heel erg kunnen waarden.

Laat je cadeau bedrukken

De geboorte van een baby moet goed gevierd worden. Beschuit met muisjes, taart en natuurlijk cadeaus! Voor dat laatste ben je bij ons aan het juiste adres. We bedrukken kleding, maar ook andere producten. Dat doen we met liefde en we zijn er goed in. Een persoonlijke boodschap op een rompertje? Laat dat maar aan ons over. Wij zorgen dat het cadeau voor de geboorte van een nieuw kindje dik in orde is!

Alles is mogelijk

Onze cadeaus zijn uniek. Dat komt doordat we alles bedrukken. Niet met zomaar een boodschap, we bedrukken onze cadeaus met een persoonlijke boodschap, een leuk grapje of een andere tekst. Alles is mogelijk. Jij vult op onze website in wat je wil, wij bedrukken het.

Babyshower

Ook op de babyshower van je beste vriendin kan je natuurlijk niet aankomenen zonder goed cadeau. Dat snappen wij van MijnCadeau. Daarom hebben we het beste babyshower cadeau dat je maar kan geven. Een bedrukt rompertje of slabbetje! Zet er een leuke tekst op en klaar is kees! Top cadeau! Laat de geboorte maar komen.

Snelle levering

We zijn niet alleen goed in bedrukken, we zijn ook goed in het snel bezorgen van je cadeau. Je hebt immers geen zin om weken van te voren al een cadeau te moeten bestellen. Daarom verzenden wij cadeaus die op werkdagen voor 16:00 bestelt worden, dezelfde dag nog. Een dag later bezorgt onze grote vriend Post NL je cadeau. Makkelijk toch?