Like ons op Facebook

Onze contactgegevens

Adres
MijnCadeau B.V.
Robert Fruinlaan 32-1
1065XZ Amsterdam
Nederland

KvK: 80188281
BTW-Nummer: NL861582184B01

Bekijk alle veelgestelde vragen

Over ons

Het begon zes jaar terug, toen ik in 2012 nog studeerde. Ik (Michael Tesselaar) verkocht toen der tijd boxershorts van merken als Calvin Klein en Bjorn Borg via Marktplaats.nl. Dat ging zo goed dat ik dacht, ik wil zelf wel een onderbroeken merk beginnen! Maar ik vroeg mijzelf toen meteen af, waarom zou iemand met mijn naam op de rand van zijn onderbroek willen lopen? Ik zag mezelf niet direct op billboards shinen zoals Cristiano Ronaldo en David Beckham dat doen. Maar misschien vinden wel meer mensen het leuk om hun eigen naam op de band van een boxershort te bedrukken? Zo werd in 2012 MijnOnderbroek.nl geboren.

Al snel merkte ik dat bijna niemand alleen zijn eigen naam op de boxershort wilde laten bedrukken. Maar dat vrouwen het vooral een leuke manier vinden om hun vriend te laten weten hoe verliefd ze op hem zijn. Toen dat duidelijk werd, ben ik mijzelf hier steeds meer in gaan verdiepen, hoe kan ik ervoor zorgen dat je iemand het gevoel geeft dat hij of zij echt belangrijk voor je is? Cadeaus zijn hierdoor voor mij van een veel grote waarde geworden dan ik ooit had gedacht. Voor mij is het echt een prachtig symbool waarmee je kan laten zien wat iemand voor je betekend en vooral wat voor waarde dat voor jou heeft. Niet in geld, maar ik de moeite doe je ervoor doet om iets speciaal voor iemand te regelen.

Het is daarom ook mijn missie geworden om meer liefde te verspreiden met MijnCadeau. Ondertussen zijn we met deze missie hard gegroeid en hebben we onze rol als hulp-cupido aardig onder de knie. We zijn inmiddels met een team van 34 mensen en hebben in vier verschillende landen webshops!

We ontwerpen elke print / model zelf. Deze worden speciaal voor ons in Porto, Portugal gemaakt, aangepast naar onze eigen ideale pasvorm. Zodra deze klaar zijn, worden we naar onze eigen productie afdeling in Heerhugowaard gebracht. Hier wordt de tekst die jij aan ons doorgeeft direct na je bestelling op de boxershort rand bedrukt en verstuurd, zodat deze de volgende dag bij je in huis is.

We zijn daarom ook super trots dat we jaarlijks tienduizenden mensen mogen helpen met het verspreiden van liefde!

Bedankt!

Michael

over-ons-mijn-cadeau