Beterschap

beterschapcadeauBeterschap

Ziek zijn is niet leuk. Zelf ziek zijn niet, maar het is al helemaal vervelend wanneer een dierbare erg ziek is. Je staat vaak machteloos en dat is een vervelend gevoel. Iedereen kent dat. Een cadeau is niet alleen leuk als er wat te vieren valt, maar het kan iemand ook een flinke oppepper geven. Zeker als hij of zij ziek is.

Persoonlijk cadeau

En als je dan toch iemand beterschap moet wensen, waarom doe je dat dan niet met een persoonlijk cadeau van MijnCadeau? We kunnen al onze producten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Ideaal dus om iemand een hart onder de riem te steken of hem of haar beterschap te wensen. En dat kan gewoon in je eigen woorden. Wij helpen je erg graag met je beterschapscadeau.

Bedrukken, wij houden ervan

Wij zijn goed in bedrukken. Daarbij doen we het ook nog eens graag. Voor jou, maar ook voor je zieke vriend, vriendin, moeder of dochter. We nemen bijna al het werk uit handen. Op onze site kan je makkelijk een product kiezen, de tekst invullen, en wij zorgen dat het een piekfijn product wordt. Makkelijker wordt het niet. Dat verzekeren we je.

Genoeg keus

Suggesties? Die hebben we. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrukt keukenschort? Ook een bedrukte boxershort is erg leuk om te geven. We bedrukken bijna alles. Dus ook sokken, zwembroeken, mutsen, slabbetjes, rompertjes, t-shirts en sweaters. Keuze genoeg dus.

Wees origineel

Doordat je zelf kan kiezen wat je op je cadeau wil laten bedrukken, kom je altijd met een origineel cadeau. Schrijf bijvoorbeeld een mooie, persoonlijke boodschap. Het is simpel. Jij geeft aan ons door wat er op je cadeau moet komen te staan, wij bedrukken het. En dat doen we uiteraard met liefde. Ter inspiratie hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Levering

Daarbij zijn we ook van de snelheid. Daarom verzenden we cadeaus die op werkdagen voor 16:00 bestelt worden, dezelfde dag nog. Je hebt het cadeau dan een dag later in huis. Beterschap hé!